Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Όσοι έχουν γενέθλια σήμερα...

"Όσοι έχουν γεννηθεί στις 5 Ιουνίου εκπλήσσονται συχνά όταν οι άλλοι δεν τους καταλαβαίνουν...

Στον εαυτό τους και στην γλώσσα τους ακούγονται λογικοί, απλοί και πραγματικοί. Παρόλα αυτά οι ιδέες τους μπορεί να είναι πολύπλοκες, εξειδικευμένες και πολλές φορές να μην έχουν επαφή με την πραγματικότητα.



Οι ακροατές τους μπορεί να καταφέρουν να ακολουθήσουν την ροή της σκέψης τους αλλά αποτυγχάνουν να πιάσουν πλήρως το νόημα ή την πρόθεση πίσω απο αυτή. Κάποιοι απο όσους έχουν γεννηθεί στις Ιουνίου δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στο να αναπτύξουν ιδέες και συστήματα σκέψεως και πολύ λιγότερη έμφαση στα φυσικά, καθημερινά γεγονότα της ζωής.



Αληθεύει ότι πολλοί απο αυτούς φαίνεται να ζούνε στον κόσμο τους όμως η επικοινωνία είναι τόσο σημαντικό κομμάτι για αυτούς που μπορεί να απογοητευτούν πολύ αν κάποιος τους παρεξηγήσει. Αντί λένε φωναχτά αυτό που σκέφτονται, πρέπει να μάθουν να μασάνε τις ιδέες τους και να τις αποδίδουν με έναν ελεύθερο και μετρημένο τρόπο. Όσο ωριμάζουν γίνονται όλο και πιο συγκρατημένοι, πιο μετρημένοι και σκεπτικοί. Αν μπορέσουν να ελέγξουν την ενέργεια τους τότε οι συστηματικοί τρόποι τους θα επικρατήσουν στη ζωή τους γενικότερα, αν όχι τότε θα επικρατήσει το χάος. Παρόλα αυτά δεν πρέπει ποτέ να χάνουν τον ενθουσιασμό τους αλλά να τον συγκρατούν λίγο και να αποδέχονται τις απογοητεύσεις και τα μειονεκτήματα με σταθερότητα και ψυχραιμία.



Οι γεννημένο στις 5 Ιουνίου έχουν μια ενστικτώδη πλευρά που τους ωθεί να κάνουν τα πράγματα σωστά. Επίσης αρκετοί έχουν την τάση να ανησυχούν εκτός αν και η τελευταία λεπτομέρεια και ενδεχόμενο έχει προβλεφθεί και αντιμετωπιστεί κατάλληλα. Τρέφουν μεγάλο φόβο ότι οι άλλοι θα τους κρίνουν σκληρά για τα λάθη που κάνουν ή θα τους κάνουν να φαίνονται γελοίοι. Αν μπορέσουν να ελαφρύνουν λίγο την σκέψη τους και να γελάνε καμία φορά με τον εαυτό τους, σίγουρα θα είναι πιο ευχαριστημένοι και υγιείς. Είναι αρκετά ανταγωνιστικά άτομα και τους αρέσει να κερδίζουν. Αν και δεν χαρακτηρίζονται τελειομανείς απο την φύση τους, κάποιοι οδηγούν ανελέητα τον εαυτό τους προς τα εκεί, σκεπτόμενοι ότι μια τέτοια συμπεριφορά θα τους βοηθήσει να πετύχουν.



Συχνά είναι εχθροί του εαυτού τους, δημιουργώντας δυσκολίες για τους ίδιους και τους άλλους, που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Μπορούν να αποφύγουν τις ανησυχίες βρίσκοντας ευχαρίστηση σε δραστηριότητες που εξισορροπούν το σώμα και το πνεύμα τους.





Γεννημένοι στις 5 Ιουνίου: John Maynard Keynes, Laurie Anderson, Tommie Smith















Δυνατά Χαρακτηριστικά: ενεργητικοί, συστηματικοί, εύστροφοι
Αδύναμα Χαρακτηριστικά: ανήσυχοι, χαοτικοί
Τυχερός Αριθμός: 5


"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE