Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο Μανωλάς, η πρόταση και η Αταλάντα!

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Μανωλά αλλά δεν θα ανέβει πάνω από 50.000 ευρώ στην προσφορά της κι έτσι αν (όντως) υπάρχει πρόταση από την Αταλάντα
για την απόκτησή του (πακέτο με τον Γκέντζογλου) τότε στα Σπάτα ετοιμάζονται για να την προωθήσουν.



Το μέλλον του Κώστα Μανωλά στην ΑΕΚ παραμένει αβέβαιο… Φυσικά με μία απλά όσο και ψυχρή ματιά μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί πως ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός έχει το πάνω χέρι και το απόλυτο κουμάντο σχετικά με το μέλλον του. Από τον ίδιο εξαρτάται αν θέλει να συνεχίσει στην Ενωση, ή αν θα περιμένει για να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι ως ελεύθερος.



Ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται να κάνει μία ακόμη κίνηση για να πείσει τον Κώστα Μανωλά να ανανεώσει πρόωρα τη συνεργασία του με την ομάδα της καρδιάς του (όπως λέει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κάτι τέτοιο). Επειδή όμως έχει ήδη δεχτεί δυο… χυλόπιτες από τον πιτσιρικά κεντρικό αμυντικό είναι δεδομένο πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ακούσει και πάλι το «όχι» (είτε από τον ανιψιό είτε από τον θείο, μικρή σημασία έχει ποιος θα το πει).



Υπενθυμίζουμε πως ο 19χρονος στόπερ απέρριψε την προσφορά της ΑΕΚ και αντιπρότεινε 1,2 εκατ. ευρώ για 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας (κάτι που είχατε διαβάσει από τούτο το χώρο). Ποσό το οποίο δεν πρόκειται να προσφέρει ο Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ φαίνεται να έχει αποφασίσει να ανέβει κατά 50.000 ευρώ συνολικά στην πρότασή του και μέχρι εκεί… Δεν πάει παραπάνω. «Και τι θα γίνει αν πει όχι ο Μανωλάς;», δημιουργείτε εύλογα το ερώτημα. Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να πουλήσει τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό στο εξωτερικό για να κερδίσει κάποια χρήματα. Για να γίνει αυτό βέβαια θα πρέπει να συναινέσει (και) ο παίκτης. Κάτι που δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο (το αντίθετο μάλλον).



Στο παρελθόν (τον Ιανουάριο) για τον Μανωλά είχε εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον η Αταλάντα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ιταλική ομάδα εξακολουθεί να ασχολείται με τον 19χρονο άσο της ΑΕΚ, αλλά και με τον Σάββα Γκέντζογλου. «Τους θέλουν πακέτο, αλλά κυρίως τον Μανωλά», αναφέρουν πρόσωπα που (τουλάχιστον υποτίθεται πως) έχουν επαφές με τους διοικούντες την Ενώση. Στο ενδεχόμενο που ο Μανωλάς δεν πειστεί να ανανεώσει πρόωρα τη συνεργασία του με την ΑΕΚ τότε σίγουρα θα γίνει προσπάθεια να παραχωρηθεί άμεσα και εννοείται πως αν ισχύει το σενάριο για Αταλάντα (προοπτική που δεν πείθει τον αμυντικό της ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες) στα Σπάτα θα επιδιώξουν να φτάσουν με το… καλημέρα σε deal με το ιταλικό κλαμπ (και καλά θα κάνουν). Δεν αποκλείεται –αν και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει καν σαν σκέψη– στην προσπάθεια να πειστεί ο Μανωλάς να ακούσει ατάκες του στυλ: «Το καλό για σένα θα είναι να δεχτείς να πουληθείς και να παίξεις αλλού, από το να μείνεις εδώ και να παίζεις για την δεύτερη ομάδα»… Επαναλαμβάνουμε κάτι τέτοιο δεν υπάρχει σαν σκέψη, απλά είναι κάτι που μπορεί κάποιος να σκεφτεί με το… φτωχό του το μυαλό (και αν κρίνουμε από δηλώσεις που έχουν κάνει παίκτες οι οποίοι έχουν αναφέρει ανάλογες εμπειρίες στην ΑΕΚ).

http://www.gazzetta.gr/