Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Αρνήθηκε να παλέψει με γυναίκα

Αρνήθηκε να παλέψει με γυναίκαΈνας φιλόδοξος αλλά τζέντλεμαν νεαρός αθλητής αρνήθηκε να παλέψει με ένα κορίτσι για την ...κατάκτηση τουρνουά πάλης στην Αϊόβα των ΗΠΑ.


Ο Τζόελ Νορθράπ υποστήριξε πως δεν ήθελε να διεκδικήσει το τίτλο του πρωταθλητή γιατί το να παλέψει με ένα κορίτσι πάει ενάντια στις θρησκευτικές του πεποιθήσεις.

Έτσι από τον πρώτο κιόλας γύρο ο νεαρός κατέθεσε τα όπλα δηλώνοντας και επίσημα ότι δεν επιθυμεί να παλέψει με την Κάσι Χέρκελμαν.

'Εκτιμώ πάρα πολύ την Κάσι αλλά το να παλέψω μαζί της σε ένα τόσο μαχητικό άθλημα που πολλές φορές γίνεται βίαιο δεν το θέλω', ανέφερε, προσθέτοντας ότι δεδομένου της΄πίστης και της συνείδησής του δεν είναι σωστό ένα αγόρι να τα βάζει με ένα κορίτσι.

Η Κάσι, η οποία είναι ένα από τα δύο κορίτσια που έχουν ποτέ προκριθεί στο πρώτο γύρο αγώνα, ανακηρύχθηκε νικήτρια του αγώνα μετά την απόφαση του νεαρού.

Μάλιστα όταν ο διαιτητής σήκωσε το χέρι της Κάσι ψηλά δείχνοντας ότι νίκησε οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες από επιφωνήματα μέχρι αποδοκιμασίες.

Αν και τα περισσότερα κράτη διοργανώνουν αγώνες μεταξύ των δύο φύλων στη Καλιφόρνια, τη Χαβάη, το Τέξας, την Ουάσινγκτον και το Τενεσί διοργανώνουν τουρνουά πάλης μεταξύ κοριτσιών."