Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η Τελευταία πράξη

Δισεκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού Λαού δίδονται σε ΜΚΟ, δηλαδή σε μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, το 95% των οποίων όχι μόνο δεν εξυπηρετούν σε κανένα σκοπό αλλά
είτε υποσκάπτουν τα θεμέλια του Έθνους ή χρηματοδοτούν και κάνουν πλούσιους πολλούς προσκυνημένους.



Τα χρήματα αυτά βγαίνουν από το στέρημα του Ελληνικού Λαού, δεν φορολογούνται δεν ελέγχονται και είναι κοινό μυστικό ότι με τα χρήματα αυτά αποσαθρώνεται το παλαιό οικοδόμημα του κράτους και θεμελιώνεται η παγκοσμιοποίηση.
Ο Κύριος Παπακωνσταντίνου διέλυσε την οικονομία και τώρα θα διαλύσει και τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Χρήματα δεν υπάρχουν για να γίνεται η συντήρηση των Πολεμικών Αεροσκαφών, τα οποία σιγά καθηλώνονται στο έδαφος, αλλά υπάρχουν για την ΜΚΟ της Μαργαρίτας Παπανδρέου και άλλων επωνύμων που με κομψό τρόπο πίνουν το αίμα του Ελληνικού Λαού.

Σε λίγο καιρό θα έλθει η D ημέρα, όπου η Ελλάς θα διαλυθεί και οι περιφέρειες του Καλλικράτη ή θα αυτονομηθούν ή θα προσαρτηθούν στην Αλβανία, Σκόπια, Τουρκία.
Μία νέα καταστροφή επέρχεται που εκτός από τα δεινά που φέρει αυτή καθεαυτή η παγκοσμιοποίηση για τη χώρα μας, θα σημάνει την διάλυση της , τον ξεριζωμό και τη διασπορά εκατομμυρίων Ελλήνων στις πέντε ηπείρους.
Η ειρωνεία είναι ότι μιλάνε για συνταξιοδοτικά δικαιώματα αλλά δεν λένε ποιο κράτος θα μας τα δίνει, πόσα θα δίνουν και πότε θα μας τα δίδουν.

Από σήμερα επιχειρείται η τελευταία φάση του δράματος, η διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων, του πλέον αυθεντικού κομματιού του Ελληνικού Λαού, τις οποίες συστηματικά επί τριάντα επτά χρόνια τις ξεσκίζουν όλες οι Δημοκρατικές Δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης.
Ελληνικέ Λαέ δεν είσαι άμοιρος ευθυνών, απόλαψε το Δημοκρατικό σου δικαίωμα να ψηφίζεις αυτούς που σου επιβάλλουν.
Είσαι ο κυρίαρχος Λαός που οι Κυβερνήσεις σου αποφασίζουν για σένα χωρίς να σε ρωτάνε.

Τα σενάρια ανασχηματισμού ένα δείχνουν: δεν δίνουν δεκάρα για την Άμυνα.

Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ή ΥΠΕΞ; Ο μέχρι σήμερα ΥΕΘΑ Ευάγγελος Βενιζέλος, “παίζει” για μία από τις δύο θέσεις σύμφωνα με τα σενάρια των τελευταίων ωρών. Στη πρώτη περίπτωση θα έχει αρμοδιότητες που θα έχουν να κάνουν με την οικονομία.

Μέχρι στιγμής κι ενώ η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ,συνεχίζεται, τη θέση του ΥΕΘΑ αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επιλογή που περισσότερο μοιάζει με “βόλεμα” του “τσάρου” κάπου αξιοπρεπώς στη κυβέρνηση!

Ενδεικτικό της πλήρους αδιαφορίας με την οποία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ο πρωθυπουργός το τομέα της Άμυνας ,είναι ότι ο κ.Παπακωνσταντίνου δεν θα έχει ούτε αναπληρωτή ΥΕΘΑ ,ούτε καν υφυπουργό! Ο Πάνος Μπεγλίτης,ο οποίος μετά από τη μετακίνηση Βενιζέλου και ο οποίος θα μπορούσε να “τρέξει” το υπουργείο, φαίνεται ότι θα μετακινηθεί πιθανότατα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη! Ανεξήγητες επιλογές!

Στέργιος