Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Υπέροχη με μπικίνι

"kate hudson, bikiniΑυτές που δείχνουν υπέροχες με μπικίνι δεν έχουν απαραίτητα και τα καλύτερα σώματα, αλλά καταλαβαίνουν...

ότι αν είναι τόσο τυχερές ώστε να βρίσκονται δίπλα σε μια πισίνα ή στη θάλασσα, το να αγωνιούν για το πως είναι το σώμα τους είναι απλά χάσιμο χρόνου.

Να θυμάστε:

  • Όταν ψωνίζετε να έχετε πάντα στο νου σας ότι οι καθρέφτες στα δοκιμαστήρια είναι πάντα λάθος και ο φωτισμός χαμηλός. Να μπαίνετε μόνο με την καλύτερή σας φίλη ή την αδερφή σας. Έτσι μπορείτε να θυμίζετε η μια στην άλλη ότι με το σωστό μαύρισμα και με ένα κοκτέιλ στο χέρι θα δείχνετε υπέροχες.

  • Προτιμήστε τα σοφιστικέ, κλασικά χρώματα (μαύρο, μπλε, γκρι, καφέ, λευκό). Αφήστε τα τρελά χρώματα και σχέδια στις δεκαπεντάχρονες.

  • Το μικρότερο είναι πάντα πιο κολακευτικό. Δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο, ιδιαίτερα πίσω, αφού μπορεί να σακουλιάσει όταν βγαίνετε από το νερό. Συνδυάστε διάφορα μπικίνι μεταξύ τους και ξεχάστε τους κανόνες.

H Kim Kardashian συμβουλεύει: «Γυμναστείτε μερικές εβδομάδες πριν βγείτε στην παραλία. Θα κάνει το σώμα σας να δείχνει καλύτερο και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας. Ακόμη, συνδυάστε το μπικίνι σας με ψάθινο καπέλο και κοσμήματα από ξύλο και χάντρες. Τα αξεσουάρ αναβαθμίζουν ένα μπικίνι και ταυτόχρονα καλύπτουν τις ατέλειες».



fashionlove.gr



"