Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Παπανδρέου προς συνεργάτες: Θα πέσω μαχόμενος

Ραγδαίες είναι, όπως φαίνεται, οι πολιτικές εξελίξεις μετά την παραίτηση του βουλευτή...



Φλώρινας Γιώργου Λιάνη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την κυβερνητική ανακοίνωση-απάντηση που εξέδωσε ο κ. Γιώργος Πεταλωτής.



Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν συνταχθεί η εν λόγω κυβερνητική ανακοίνωση ο πρωθυπουργός διαμήνυσε: «θα πέσω μαχόμενος».



Από τη μία το κακό κλίμα στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη οι αυστηρές συστάσεις των ξένων εταίρων μας έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα ενόψει μάλιστα της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια αύριο Τετάρτη, στη μία μετά το μεσημέρι.



Τις τελευταίες ώρες, οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το τι πρόκειται να κάνει ο κ. Παπανδρέου, αν και οι κινήσεις του περιορίζονται ή σε προκήρυξη εκλογών ή σε μια νέα προειδοποίηση για την κόκκινη γραμμή των 153 βουλευτών, που έχει θέσει ο ίδιος, για να συνεχίσει την κυβερνητική του θητεία.



Αυτή την ώρα όλα παίζονται, όλα είναι στον αέρα ειδικότερα τη στιγμή που πέραν του κ. Λιάνη, έτερος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Αθανασιάδης κατέστησε σαφές, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει και να στηρίξει το Μεσοπρόθεσμο.



Έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο δηλώνει την ίδια ώρα η ΝΔ.



Μέσα σε όλα τα άλλα και ενώ αναμένονται πολιτικές εξελίξεις, η ΠΟΕΣΥ κήρυξε 24ωρη απεργία για την Τετάρτη στερώντας την ενημέρωση από τους πολίτες.



newscode.gr



"