Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Τα χαρακτηριστικά όσων γιορτάζουν σήμερα...

Χρόνια Πολλά!!

Γιορτάζουν:
ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Γέννηση Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή, Γεννηση Αγιου Ιωαννη Βαπτιστη)

Γενέθλια:
Οι γεννημένοι στις 24 Ιουνίου είναι άτομα που απορροφώνται πολύ απο το επάγγελμα τους,τις τέχνες ή τις επιχειρήσεις στα οποία μπορεί να αφιερώσουν πολύ χρόνο και να είναι πολύ δημιουργικοί.


Η τεχνική για αυτούς τους δεν είναι ένα ζητούμενο με αντικειμενική σημασία που μπορούν να σπουδάσουν όλοι αλλά ένα πολύ προσωπικό εργαλείο που τους επιτρέπει να εκφράζονται ανεμπόδιστα και να κατέχουν αυτό που κάνουν. Επίσης, ελκύονται απο πνευματικές αναζητήσεις και το ψάχνουν το μονοπάτι που θα τους βοηθήσει να καλλιεργήσουν ευγένεια, αυτογνωσία, ευαισθησία, θρησκευτική θέρμη και σεβασμό για όλα τα έμβια όντα. Οι πιο ασυνείδητοι αυτής της μέρας, κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση, προτιμώντας αντιπαραθέσεις, πόνο, πάλη και κυριαρχία, όμως αν θελήσουν μπορούν να αλλάξουν στάση μέσα απο αυτογνωσία, θετικές επιρροές και πάνω απο όλα την επιθυμία να βελτιωθούν.

Όσοι έχουν γεννηθεί στις 24 Ιουνίου, έχουν αυτό που θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει ως θρησκευτική θέρμη, για τις κύριες δραστηριότητες τους. Μάχονται για αυτό-πειθαρχία και είναι ικανοί για μεγάλα κατορθώματα συγκέντρωσης. Εκτιμάνε μια φυσική, αυθόρμητη και με αυτοσχεδιασμό μέθοδο εργασίας αλλά να υποστηρίζεται απο σιδερένιες τεχνικές ικανότητες. Ακόμα και οι πιο ΄ανήθικοι΄ αυτής της μέρας, αναγνωρίζουν ότι η δουλεία μπορεί να έχει υψηλές δυνατότητες για καλούς και κακούς σκοπούς. Πάνω απο όλα θέλουν να τους αφήνουν μόνους, ελεύθερους να κάνουν αυτό που αγαπάνε και για αυτό η οικογένεια και οι φίλοι τους, πρέπει να δείχνουν πολύ κατανόηση για την αυστηρή ιδιοτικότητα που χρειάζονται στην δουλειά τους.

Περιστασιακά όσοι έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα, επιχειρούν να λειτουργήσουν σε ένα υψηλό επίπεδο στο κόσμο αλλά συνήθως κάνουν την πιο σημαντική δουλειά στην απομόνωση τους ασφαλούς και συχνά κρυφού σπιτιού τους.Όσοι δουλεύουν σε γραφεία ή κυρίως έξω στην κοινωνία, συνήθως αξιολογούν την ζωή τους στο σπίτι υψηλότερα απο την δουλειά τους και κρατάνε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας τους για τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα.

Γεννημένοι στις 24 Ιουνίου: Terry Riley Serge Rubinstein, William George Penney

Δυνατά Χαρακτηριστικά: δεξιοτέχνες, μαγικοί
Αδύναμα Χαρακτηριστικά: καταστροφικοί
Τυχερός Αριθμός: 6


eorti.gr