Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Καβγάδισαν και τον έκαψε για την ίδια γυναίκα!

Καβγάδισαν και τον έκαψε για την ίδια γυναίκα!Εγινε... Νέρωνας και πήγε να κάψει έναν άλλο άντρα για μια παντρεμένη …


γυναίκα, με την οποία διατηρούσαν ερωτική σχέση και οι δύο! Ολα έγιναν λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ στο Αργος Ορεστικό, όταν οι δύο... αντίζηλοι συναντήθηκαν έξω από το δημοτικό μέγαρο της πόλης και άρχισαν να λογομαχούν.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και η ατμόσφαιρα δεν άργησε να μυρίσει «μπαρούτι», με τους δύο άντρες να πιάνονται τελικά στα χέρια.

Κάποια στιγμή ο ένας εκ των δύο προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητό του και τότε ο δράστης πήρε ένα μπιτόνι με βενζίνη, με το οποίο περιέλουσε το αυτοκίνητο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά, σε μια προσπάθεια να κάψει ζωντανό το θύμα. Στο σημείο έσπευσαν πολίτες από τα γύρω καταστήματα, προσπαθώντας με διάφορα μέσα να σβήσουν τη φωτιά, η οποία είχε επεκταθεί στο αυτοκίνητο και στο σώμα του θύματος.

Τελικά, ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης κατάφερε να τραπεί σε φυγή με αγροτικό όχημα. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από την αστυνομία και συνελήφθη.

Πάντως, στην τοπική κοινωνία του Αργους Ορεστικού αποτελεί κοινό μυστικό ο λόγος για τον οποίο οι δύο άντρες έφτασαν σε αυτό το σημείο, που δεν είναι άλλος από την 30χρονη παντρεμένη με παιδιά, με την οποία διατηρούσαν παράλληλη σχέση.