Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τα οφέλη του σπέρματος τον «έφαγαν».....

" Lazar Greenfield δεν είναι ένας τυχαίος χειρουργός. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους γιατρούς
της Αμερικής, πρόεδρο του Αμερικανικού Κολεγίου Χειρουργών και εφευρέτη του «Greenfield Filter», μίας συσκευής που...

έχει σώσει πολλές ζωές κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων.







Ωστόσο ένα άρθρο του στο περιοδικό «Surgery News», από τον πλέον αξιοσέβαστο επιστήμονα στις ΗΠΑ, τον μετέτρεψε αυτομάτως σε persona non grata!



Ηταν ένα άρθρο για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, στο οποίο ο διάσημος χειρουργός ανέπτυξε τα σημαντικά οφέλη του σπέρματος!



Ανέφερε ότι οι φοιτήτριες που κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό είναι λιγότερο πιθανό να παρουσιάσουν συμπτώματα κατάθλιψης από τις συναδέλφους τους που λαμβάνουν μέτρα ασφαλείας. Έκλεισε μάλιστα το άρθρο του γράφοντας: «Αρα υπάρχει ένας βαθύτερος δεσμός μεταξύ αντρών και γυναικών από αυτόν που θα υποπτευόταν ο Αγ. Βαλεντίνος και γι’ αυτό πλέον ξέρουμε ότι υπάρχει ένα καλύτερο δώρο να χαρίσουμε σε μία γυναίκα από σοκολατάκια», εννοώντας προφανώς το σπέρμα!



Αυτό ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τόσο εντός της επιστημονικής κοινότητας, όσο και σε γυναικείες οργανώσεις. Ο Dr. Greenfield αναγκάστηκε να παραιτηθεί από συντάκτης του περιοδικού Surgery News. Σε συνέντευξή του εξήγησε ότι απλώς μετέφερε τα αποτελέσματα μίας έρευνας που τον εντυπωσίασε, αναγνωρίζοντας ότι τα σχόλια του ήταν επιπόλαια.



Πηγή Philadelphia Inquirer

www.protothema.gr





"