Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Όχι σε Σισέ, φήμες για Πονγκόλ

"http://www.sportaction.gr/media/k2/items/cache/63b8e136e249fb03ffaed30bced188a0_L.jpg?timestamp=1307945241



Την λύση του Τζιμπρίλ Σισέ για την επιθετική γραμμή της Λάτσιο...

δεν προέκρινε ο προπονητής των Ιταλών, Εντοάρντο Ρέχα, ο οποίος απέρριψε τον επιθετικό του Παναθηναϊκού λόγω της ηλικίας του.

Ο Αργεντινός τεχνικός των «Λατσιάλι» απάντησε για τα ονόματα που ακούγονται να αποτελούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Σισέ και τον Νταβίντ Τρεζεγκέ. Μιλώντας στην ιστοσελίδα «calcioline.com» και υποστήριξε ότι η ηλικία των δύο ποδοσφαιριστών είναι απαγορευτική και ότι θα πρέπει παράλληλα να αποχωρήσει κάποιος από το ρόστερ, για να μπορέσουν να αποκτήσουν κάποιον από αυτούς.

«Σισέ και Τρεζεγκέ; Αυτά τα ονόματα είναι πάνω από την ηλικία που θέλουμε, αλλά έχουμε ήδη τους Φλοκάρι, Ζάρατε, Ρόσι και Σκούλι. Όλοι αυτοί παίζουν στην επίθεση και έξι ποδοσφαιριστές για δύο θέσεις είναι πολλοί...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 66χρονος τεχνικός.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Λάτσιο οι Ρόκι και Φλοκάρι, ο Σισέ θα είναι η πρώτη επιλογή των Ιταλών εν αντιθέσει με την περίπτωση του Τρεζεγκέ, διότι η τιμή του αλλά και ο αριθμός τερμάτων του, του δίνουν το προβάδισμα.



Και... Σιναμά-Πονγκόλ για Παναθηναϊκό




Στο στόχαστρο του
Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Σιναμά-Πονγκόλ, σύμφωνα με τον Τύπο της Πορτογαλίας. Ο έμπειρος επιθετικός, που αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Πορτογαλία, με τον μάνατζέρ του να τον έχει ήδη προτείνει σε Παναθηναϊκό, Μπεσίκτας, καθώς και σε συλλόγους της Γαλλίας.


Ο πάλαι ποτέ άσος των Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει ήδη επιχειρήσει να έρθει σε επαφή με τους «πράσινους», μέσω του μάνατζέρ του, ωστόσο δεν πήρε απάντηση, καθώς στο «τριφύλλι» αυτή τη στιγμή προέχουν πιο σημαντικά πράγματα, ενώ σε αναζήτηση επιθετικού, θα μπουν μόνο μετά από την ενδεχόμενη παραχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ.

Πάντως, το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Σιναμά-Πονγκόλ στον Παναθηναϊκό, θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς οι Πορτογάλοι ζητούν για την πώλησή του ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατομμυρίων Ευρώ, την στιγμή που οι απαιτήσεις του για κάθε χρόνο συμβολαίου, αγγίζουν το 1 εκατομμύριο. Μοιραία λοιπόν, η περίπτωσή του γίνεται δύσκολη, καθώς στο «τριφύλλι» δεν θέλουν να δώσουν όσα χρήματα θα πάρουν από τον Σισέ, για την απόκτηση… ενός μόνο παίκτη.

Τουρκικά σενάρια για Ν'Γκουεμό

Δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου επαναφέρουν στο προσκήνιο το θέμα του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Καμερουνέζου μέσου της Νανσί, Λαντρί Ν’ Γκουεμό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «bursahakimiyet.com.tr» η Μπούρσασπορ έχει καταλήξει στην περίπτωση του 25χρονου χαφ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, καταβάλλοντας προσπάθειες να αποκτήσει τον άσο της Νανσί, με τον Παναθηναϊκό να συγκαταλέγεται στη λίστα των ενδιαφερόμενων, μαζί με τις Μπέτις και Κολονία. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου είχαν εμπλέξει ξανά τους «πράσινους», αλλά και τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικά σενάρια με επίκεντρο τον Καμερουνέζο μέσο. Ο Λαντρί Ν’ Γκουεμό είναι «γέννημα-θρέμμα» των τμημάτων υποδομής της Νανσί, ενώ έχει χριστεί διεθνής και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο 25χρονος χαφ αποτελεί βασικό στέλεχος της του γαλλικού συλλόγου την τελευταία τετραετία, με «γεμάτες» σεζόν στο Championat, ενώ αγωνίστηκε για μια σεζόν και στα γήπεδα της Σκωτίας με τη μορφή δανεισμού, φορώντας τη φανέλα της Σέλτικ.

sportaction




"