Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Μία δυσάρεστη έκπληξη σε περιμένει στο παντελόνι του

Μία δυσάρεστη έκπληξη σε περιμένει στο παντελόνι τουΣε όλες έχει τύχει, όλες το διηγείστε με λίγη ντροπή σε.. . κρίσεις ειλικρίνειας στις φίλες σας όταν πιάνετε το θέμα «σεξ», καμιά σας όμως δεν φαίνεται να ξέρει τι ακριβώς να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Μιλάμε για την περίπτωση που έχετε βρεθεί με το αμόρε στο κρεβάτι, έτοιμοι για την πρώτη σας φορά, ασυγκράτητοι και δυναμικοί, με τα ρούχα να εκσφενδονίζονται μέχρι το ταβάνι, πλησιάζοντας προς το επίμαχο σημείο και διαπιστώνοντας ότι πρόκειται για... φασολάκι.

Καταρχάς, ψυχραιμία. Μην αφήσετε να διαφανεί κανένας σπασμός στο πρόσωπό σας, κανένα τρέμουλο στα χέρια σας και κανένας κρύος ιδρώτας στο κρανίο σας. «Ζυγίστε» την κατάσταση, κρίνετε και αξιολογήστε αν μπορεί να γίνει σεξ ή όχι, με τα μέσα που διαθέτετε. Αν μιλάμε για σοβαρό ανατομικό πρόβλημα, τότε μάλλον δεν θα είναι καν εφικτό κάτι τέτοιο. Αν μιλάμε για απλό πρόβλημα μεγέθους, τότε αυτό που πρέπει να σκεφτείτε είναι αν θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία και να δείτε τι μπορεί να σας προσφέρει αυτό ή να απομακρυνθείτε επιταχύνοντας.

Στην πρώτη περίπτωση, καλό είναι να γνωρίζετε πως αρκετές σεξουαλικά έμπειρες γυναίκες έχουν δηλώσει πως οι καλύτεροι εραστές της ζωής τους ήταν αυτοί με μικρή μεν ανατομία, αλλά με απόλυτη γνώση του πώς να την χειριστούν. Απ' ότι φαίνεται δηλαδή, όσοι δεν διαθέτουν φυσικά προσόντα, φροντίζουν να αποκτούν άλλου είδους γνώσεις και πλεονεκτήματα.

Αν παρόλα αυτά επιλέξετε να φύγετε, φροντίστε να είστε διακριτικές, να μην πανικοβληθείτε, να μην κομπλάρετε τον άνθρωπο και να μην τον προσβάλλετε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και μη βιάζεστε –ανεξάρτητα αν μέχρι πριν από δύο λεπτά του αφαιρούσατε τα ρούχα σε χρόνο dt. Ζητήστε το χρόνο σας και μην προβάλλετε καμία ψεύτικη δικαιολογία. Εκτός αν όντως το κινητό σας χτυπάει και 'γεννάει η καλύτερή σας φίλη'.



queen.gr

"