Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ο καιρός της Κυριακής

http://www.newsit.gr/files/Image/04-06-11/resized/SYNNEFIA_HLIOS_473_355.jpgΑναμένονται σποραδικές βροχές στα δυτικά και μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες...

της ημέρας στα ηπειρωτικά ορεινά. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.





Πιο αναλυτικά





Σε Μακεδονία, Θράκη το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.





Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και στα ορεινά πιθανώς τις μεσημεριανές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νοτια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.





Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά και στην Πελοπόννησο πιθανώς καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και νοτια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.





Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.





Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.





Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός αλλα το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.





Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλα το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE