Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ο Τάισον προς τη δόξα τραβά

"http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/b518e15a1d9fe28b04214e541f508d74_L.jpg?timestamp=1307958414Ο Μάικ Τάισον ανήκει πλέον στους «μύθους» της πυγμαχίας...


Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής και ο πιο γνωστός επαγγελματίας πυγμάχος μπήκε στο Hall of Fame της πυγμαχίας.



Φανερά συγκινημένος ο «Iron Mike», θυμήθηκε τον μέντορα του, Κους Ντ'Αμάτο που έφυγε από τη ζωή το 1985: «Όταν γνώρισα τον Κους, μιλήσαμε λίγο για χρήματα, αλλά αυτό που θέλαμε ήταν να γίνω μεγάλος πυγμάχος» τόνισε ο Τάισον, που απέφυγε να αναφερθεί στους υπόλοιπους, όπως ο στον Ντον Κινγκ και οι άλλοι, που τον εκμεταλλεύτηκαν μετά το θάνατο του Ντ'Αμάτο.

Την παράσταση, στην εκδήλωση έκλεψε, ο Σιλβέστερ Σταλόνε, που ταυτίστηκε με τον ήρωα των ταινιών «Ρόκι» και τιμητικά του ανήκει μια θέση: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Οι πυγμάχοι είναι οι καλύτεροι αθλητές στον κόσμο. Αποτελούν το συνδετικό μας κρίκο με το παρελθόν και το δρόμο μας, για το μέλλον. Είναι οι τύποι, που αποδεικνύουν ότι όταν έχεις καρδιά και τα δίνεις όλα, είσαι πρωταθλητής. Μπορείς να μη γίνεις παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά μπορείς να γίνεις ο προπονητής της ζωής σου» σχολίασε ο Σταλόνε, που έκλεισε με τη διασημότερη ατάκα του, από το Ρόκι: «Yo, Adrian I did it».

onsports




"