Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Γιορτάζετε σήμερα;

Χρόνια Πολλά!!

Γιορτάζουν:
ΟΝΟΥΦΡΙΟΣ (Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία, Ονουφριος, Ονουφρης, Ονουφρια)
ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ (της Πεντηκοστής, της Πεντηκοστης)

Γενέθλια:
Οι γεννημένοι στις 12 Ιουνίου λειτουργούν γενικά υπό την υπόθεση ότι όλα κυλάνε καλά. Σπάνια παραδίνονται στην έννοια της ήττας ακόμα και όταν οι παρούσες συνθήκες δείχνουν ένα μάλλον μουντό τοπίο. Παρόλα αυτά το χαμογελαστό παρουσιαστικό τους μπορεί περιστασιακά να κρύβει μια προβληματική εσωτερική ζωή.


Είναι πολύ γενναιόδωροι άνθρωποι και δοτικοί αλλά μόνο όταν νοιώθουν ότι είναι εγγυημένη η κίνηση τους. Αν και αισιόδοξοι, είναι ρεαλιστικοί και αντικειμενικοί και ιδιαίτερα στα παιδιά και στο κοντινά τους πρόσωπα μπορεί να γίνουν επικριτικοί. Όντας άτομα του καθήκοντος, υπάκουα,νομοταγή και υπεύθυνα, αντιλαμβάνονται ότι η πολύ καλοσύνη σκοτώνει την ανεξαρτησία και η πολύ φροντίδα περιορίζει την ανάπτυξη.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι ένα μείγμα απο πραγματιστές και ιδεαλιστές. Δυστυχώς για αυτούς, δεν χρησιμοποιούν τον κόσμο σαν έναν καθρέπτη για αυτοκατανόηση. Αρκετά συχνά περιτριγυρίζονται απο ανθρώπους που περιορίζουν και ενισχύουν μη ρεαλιστικές εικόνες, έτσι η μεγαλύτερη δυσκολία για όσους έχουν γεννηθεί στις 12 Ιουνίου βρίσκεται στο να αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους αντικειμενικά.
Περισσότερο χαρούμενοι είναι όταν βρίσκονται σε κίνηση, λατρεύουν να πετάνε, να οδηγούνε και να ταξιδεύουν γενικότερα και αυτό του κάνει να νομίζουν ότι απομακρύνονται απο τα προβλήματα, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Θα τους έκανε καλό, περιστασιακά να αποτραβιούνται απο τις πολυάριθμες ασχολίες τους αν και οι πιο καλλιεργημένοι μπορεί να έχουν επιτυχή αντιμετώπιση των δυσκολιών. Αφού περάσουν το αρχικό σοκ και την απογοήτευση, μπορούν να βγούνε πιο δυνατοί, με μεγαλύτερη επίγνωση και σκοπό.
Φαίνεται να έχουν μια απεριόριστη ενέργεια για διάφορες ασχολίες, γίνονται καλοί γονείς και φίλοι, με την έννοια του να είναι διασκεδαστικοί και όχι βαρετοί. Αν και αξιόλογοι, ταλαντούχοι άνθρωποι, πρέπει να μετριάσουν την αισιοδοξία τους και να συμφιλιωθούν με τα πιο προβληματικά στοιχεία της προσωπικότητας τους.

Γεννημένοι στις 12 Ιουνίου: Anne Frank, Bert Sankmann, Luis Garcia Berlanga



Δυνατά Χαρακτηριστικά: αισιόδοξοι
Αδύναμα Χαρακτηριστικά: επικριτικοί
Τυχερός Αριθμός: 3

eorti.gr