Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Κιτρινίζει ο Λουτσιάνο Φιγκερόα

«Κιτρινίζει» ο Φιγκερόα
Μέρα με τη μέρα ο διεθνής 30χρονος Αργεντίνος επιθετικός έρχεται όλο και πιο κοντά στον Άρη..
.

Όσο περνούν οι μέρες και μετά τις συνεχείς επαφές που έχουν οι άνθρωποι του Άρη με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο παίκτης έρχεται όλο και πιο κοντά. Μια σημαντική εξέλιξη είναι ότι η Ροζάριο Σεντράλ αφήνει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή (δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο που έχει για την επόμενη σεζόν), κάτι που λύνει τα χέρια των «κιτρίνων» όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις.Από κει και μετά στις μέχρι τώρα επαφές (οι δύο πλευρές δείχνουν να συμφωνούν για διετές συμβόλαιο) που έχουν γίνει μπορεί να διαπιστώθηκε μια μικρή διαφορά στο οικονομικό ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα γεφυρωθεί και το θέμα θα έχει αίσιο τέλος. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Λουτσιάνο Φιγκερόα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Άρη.Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε τις επαφές με την πλευρά του Άρη, μιλώντας στην εφημερίδα «Sportday». «Γνωρίζω ότι υπάρχει επαφή ανάμεσα στον Άρη και στον πατέρα μου, που είναι ταυτόχρονα και ατζέντης μου, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω γιατί ακόμη δεν έχουμε στα χέρια μας επίσημη πρόταση από τον Άρη. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι κάτι επίσημο», ήταν τα λόγια του Φιγκερόα.Εσκομπάρ και οι άλλοιΑνοικτό εξακολουθεί να παραμένει το θέμα του κεντρικού αμυντικού για τον Άρη. Τον Πάμπλο Εσκομπάρ οι άνθρωποι του Άρη τον κρατούν stand by (όπως γράψαμε υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία) αφού κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάκης Τσιώλης έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις από Κεντρική και Δυτική Ευρώπη και τις μελετάει.

Δεν απάντησε ο ΡουίΑπό τη στιγμή που ούτε χθες (21/06) ο Μάριο Ρουί έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, αυτό σημαίνει ότι μειώνονται οι πιθανότητες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και μάλιστα υπήρξε ένα δημοσίευμα για ενδιαφέρον ιταλικής ομάδας από τη Serie Β για τον παίκτη, πάντως οι άνθρωποι του Άρη ίσως να περιμένουν μία – δυο μέρες ακόμη.Ωστόσο ήδη εξετάζονται άλλες δύο περιπτώσεις αριστερών μπακ με την περίπτωση του Μπρούνο Ουριμπάρι να επανέρχεται στο προσκήνιο.

*Σήμερα (22/06) αναμένονται από την Ουκρανία τα χαρτιά του Νέρι Καστίγιο με τα οποία εξασφαλίζει την ελευθέρας του από τη Σαχτάρ και ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.onsports.gr