Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

«Πρώτα θα το ρίξει στον ΟΠΑΠ»

«Πρώτα θα το ρίξει στον ΟΠΑΠ»Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ολυμπιακό και του Άρη με τον ΠΑΟΚ...



είναι αυτά που ενδιαφέρουν τους Γιώργο Γεωργιάδη και τον Δημήτρη, αγνώστων λοιπών στοιχείων.





Αναλυτικά ο διάλογος:



Το παιχνίδι «Ολυμπιακός Βόλου Ολυμπιακός», απασχόλησε, μεταξύ άλλων, και τους «Δημήτρη» (Δ), αγνώστων λοιπών στοιχείων, και Γιώργο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (Γ), οι οποίοι σε συνομιλία που είχαν την 29-1-2011 περί ώρα 12:20, ανέφεραν τα εξής:



«Δ: Άκουσες τίποτα για αύριο αν ο Χάνος τίποτα τους αφήσει έξω; Δεν ξεκινήσει παίχτες;

Γ: Όχι ρε, ξέρω θα τους βάλει όλους.

Δ: Θα τους βάλει τελικά;

Γ: Έτσι ξέρω.

Δ: Γιατί κάπου, ποιος έπινε καφέ ο Χαλκιάς, κάποιος έπινε, και λέει έχει μια σκέψη λέει να μη βάλει Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιερίνια, να μην τους βάλει λέει, γιατί είναι το ματς του Κυπέλλου την Τετάρτη και στο καπάκι με Παναθηναϊκό παίζουνε. Λέω μην κάνει κάνα τέτοιο ρε π… μου, λέω να παίξουμε Άρη, τι να κάνουμε άμα δε τους βάλει όλους αυτούς τι θα κάνουμε δε θα παίξουμε Άρη;

Γ: Θα παίξεις Άρη;

Δ: Θα παίξω Άρη λόγω ποσοστού και λόγω ειδησεογραφίας όχι Άρη γιατί… το τέτοιο. Άμα δε τους βάλει αυτούς, άμα τους βάλει κανονικά ποιος Άρης; Δεν υπάρχει ο Άρης. Αλλά λέω μήπως δε τους βάλει.

Γ: Δε ξέρω ρε φίλε και να μη τους βάλει θα το μάθεις. Δε μπορείς να παίξεις μετά; Ρτι θα πέσει λες ο άσσος;

Δ: Ξέρω γω. Κι εκεί τώρα προσπαθώ να μάθω εκεί στο Βόλο τι θα γίνει.

Γ: Καλά αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν κάνει κάτι τώρα αυτός, δεν υπάρχει περίπτωση. Πήγαν να στήσουν το παιχνίδι, ε, εντάξει κάνα οβεράκι.



Δ: Πήγαν στο πρώτο. Θυμάσαι στο πρώτο εκεί που δεν τους το βαλε ο Κινέζος μέσα και δε μπορούσανε δύο γκολ Και τώρα αν και παίζει στη Betfair παίζει κοντά 1.50 με 1.54 και απορώ πώς δεν το κλείσε ακόμα ο ΟΠΑΠ, να το κατεβάσει δηλαδή. Αλλά τώρα περιμένω με έναν δικό μου μέσω του Μπέου να μάθει ρε παιδί μου αν θα κάνει δουλειά.



Γιατί αυτός ο Μπέος αν θα κάνει δουλειά με τον ΟΠΑΠ, πρώτα θα το ρίξει στον ΟΠΑΠ. Θα το ρίξει και στον δικό μου εκεί, γιατί του παίζει στον ΟΠΑΠ και στα πρακτορεία του. Δηλαδή του παίζει ξέρω γω 50.000 με τριάδα, ξέρω γω Ολυμπιακό διπλό με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα π.χ. Άμα του περάσει κάνα τέτοιο ποσό και τέτοια θα καταλάβουμε, θα δούμε τι θα γίνει, μήπως και κάνει και κάνα διπλό. Καλά μιλάμε πάλι».

onsports.gr

"