Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο και πέθανε από ασφυξία!

"Μια τραγική ιστορία συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην Ιταλία, όταν πατέρας 22 μηνών κοριτσιού, την κλείδωσε από λάθος στο αυτοκίνητο.

Το μικρό κορίτσι έμεινε μέσα στη ζέστη 5 ολόκληρες ώρες με αποτέλεσμα να δίνει μάχη ζωής για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο και τελικά να καταλήξει.

Ο Lucio ξεχάστηκε, έχοντας πάντα την εντύπωση πως άφησε το παιδί στον παιδικό σταθμό, όπως άλλωστε έκανε κάθε μέρα στο δρόμο για τη δουλειά. Δυστυχώς το άτυχο κορτισάκι έμεινε στο αυτοκίνητο, έξω από το πανεπιστήμιο όπου έδινε διάλεξη ο πατέρας του, για 5 ώρες. Σύμφωνα με τους γιατρούς το παιδί κατέληξε εχθές, τρεις μέρες αφού συνέβη το τραγικό περιστατικό....

Ο άτυχος πατέρας αντιμετωπίζει κατηγορία ανθρωποκτονίας από αμέλεια και η ίδια η μητέρα του κοριτσιού και σύζυγός του τον υπερασπίζεται. Υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Η γυναίκα που περιμένει το δεύτερό τους παιδί και είναι 8 μηνών έγκυος δηλώνει: 'Ήταν πάντα απασχολημένος με εμένα και την Έλενα. Δεν είναι ένοχος για τίποτα. Είναι υπόδειγμα πατέρα'!

Τα όργανα της μικρής Έλενας έγιναν δωρεά σε δύο παιδάκια που τα είχαν ανάγκη, ενώ προς δωρεά βρίσκονται και τα νεφρά του άτυχου μωρού.
"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE