Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πριν καθαρίσουν την ακτή και το βυθό είπαν να “καθαρίσουν” τα αδέσποτα! Όλα αυτά στην Πούντα Ζέζα του Δήμου Λαυρεωτικής

Οι δράστες τοποθετούν τις φόλες δίπλα σε κάδους σε ένα σχέδιο μαζικής εξόντωσης των αδέσποτων της περιοχής του Λαυρίου...
Τις τελευταίες μέρες οι φιλόζωοι μαζεύουν μόνο πτώματα. Τα τελευταία θύματα σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που είχα βρέθηκαν στην περιοχή του λιμανιού.
“Πριν ξεφορτωθούν τα σκουπίδια από την ακτή και το βυθό στις 12 Ιουνίου είπαν να κάνουν και ένα ξεκαθάρισμα στα ζωντανά “σκουπίδια” στην ακτή Πούντα Ζέζα.”καταγγέλλουν οι κάτοικοι, αλλά και οι φιλόζωοι των γύρω περιοχών κατηγορούν ευθέως το Δήμο για τις φόλες που έπεσαν στις 2 Ιουνίου στο λιμάνι του Λαυρίου. Τα πηγαδάκια έχουν φουντώσει εντός και εκτός διαδικτύου και πολλοί αναφέρονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα του Οργανισμού Λιμένα Λαυρίου που τα είχαν βάλει εδώ και καιρό με τα αδέσποτα! “Τα αδέσποτα τους χαλάνε τη μόστρα” λένε κάποιοι άλλοι που επίσης δεν μπορούν να μη συνδέουν την κίνηση για τον καθαρισμό της παραλίας και του λιμανιού με τις δολοφονίες των ζώων.




Και επειδή ο Δήμος Λαυρεωτικής φρόντισε για την “ευζωΐα” όπως επιβάλλει ο νόμος για την προστασία των αδεσπότων που ζουν εντός των ορίων του, σας παρουσιάζουμε το πως τηρεί το νόμο 3170/2003 ! Γιατί κύριες μου και κύριοι ακόμη και αν δεν έβαλε ο Δήμος τις φόλες αυτός είναι που με βάση το νόμο έχει την ευθύνη να προστατεύει τα ζώα της περιοχής του! Δείτε λοιπόν με ποιο τρόπο τα προστάτεψε.
πηγή trypokarydos
"