Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Δεν λέει να βγει ο ήλιος…

Άστατη η κατάσταση στην Ελλάδα…

άστατος και ο καιρός! Την Πέμπτη θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα παντού θα είναι μικρότερης διαρκείας.


Στην Αττική άστατος θα είναι ο καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση μέχρι το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά το μεσημέρι και το απόγευμα αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Το βραδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά το απόγευμα πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά το απόγευμα αυξημένες με λίγες βροχές στην Κρήτη κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και το απόγευμα πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Πιθανόν στα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και το απόγευμα πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.



newsbomb.gr

"