Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Γιορτάζετε σήμερα;

Χρόνια Πολλά!!

Σήμερα γιορτάζουν:
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ (Βαρθολομαίος, Βαρθολομαιος)
ΒΑΡΝΑΒΑΣ (Βαρνάβας, Βαρναβας)
ΛΟΥΚΑΣ Συμφερουπολεως (Λουκάς, Λουκία, Λουκίτσα, Λουκας, Λουκια, Λουκιτσα)

Γενέθλια:

Όσοι είναι γεννημένοι στις 11 Ιουνίου, έχουν το κουράγιο να σπρώχνουν πέρα από όρια που επιβάλει η κοινωνία ή η φύση. Η θέληση τους να ξεπερνάνε, να πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και να σπάνε τα όρια, είναι αξιοσημείωτη. Συνεπώς όσοι, έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα μπορεί να θεωρηθούν επεκτατικές και επιθετικές προσωπικότητες.


Για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τα όρια, πρέπει οι άλλοι να αναγνωρίζουν τι είναι. Σε αυτό το μήκος, οι επιτυχημένοι της ημέρας αυτής, είναι μαθητές ακόμα και επιστήμονες, καλά μυημένοι στον τομέα ή την ειδικότητα τους.

Θέλουν να γνωρίζουν αυτό με το οποίο ασχολούνται, καλά και κατέχουν τεχνικά. Αντί να φοβούνται τον κίνδυνο, τον εκλαμβάνουν ως ένα απαραίτητο ερέθισμα. Όταν έχουν προοδεύσει μέχρι τα όρια που έχουν φτάσει οι άλλοι, αυτό που μένει για αυτούς είναι να πάνε ακόμα πιο πέρα. Αυτή η εξερεύνηση μπορεί να επικρατεί σε διάφορους τομείς, όπως η εργασία, τα αθλήματα, το μαγείρεμα, το sex, τα ναρκωτικά, στο ψυχολογικό και συναισθηματικό τομέα, σε τρομακτικές ή εγκληματικές εμπειρίες ή στο να σηκώσουν την οικογένεια τους στα ύψη της τελειότητας. Τα στοιχεία του αέρα, του γης, του αέρα, της φωτιάς, του νερού είναι συχνά κεντρικά θέματα στη ζωή τους και η εξερεύνηση τους είναι στοιχειώδης.

Σίγουρα όσοι ζούνε με αυτά τα άτομα, μπορεί να μοιράζονται μαζί τους τις δοκιμασίες αλλά συνήθως είναι θεατές καθώς τα πειράματα που βάζουν τον εαυτό τους οι γεννημένοι στις 11 Ιουνίου, είναι πιο πολύ μια διαδικασία αυτό-πραγμάτωσης, πιέζοντας αποκλειστικά τα δικά τους όρια. Είναι άτομα που δεν έχουν μπερδεμένα ενδιαφέροντα και δεν τους λείπει η ειδίκευση. Πιο πολλές φορές είναι προσγειωμένοι και έχουν σπουδάσει μια αρχή ή επιστήμη που αφιερώνουν όλη τους την ενέργεια. Η θέληση τους να κερδίζουν είναι αξιοσημείωτα έντονη και σπάνια κάνουν πίσω αφού είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά άτομα. Δεν είναι άτομα που παραδίδονται στην σύνταξη από νωρίς καθώς προτιμούν να αποσυρθούν ένδοξα παρά να ‘ξεφτίσουν’. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις ούτε κάποια ασφάλεια ενάντια στην αποτυχία σημαίνει κάτι, για όσους έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα. Το να κερδίζεις δεν είναι απλά ένα πράγμα για αυτούς, είναι το μόνο πράγμα.

Οι επιτυχημένοι αυτής της ημέρας λειτουργούν καλά και ως μέλη μιας ομάδας αλλά βρίσκονται συχνότερα στο τιμόνι. Αναγνωρίζουν την σημασία της ατομικής προσπάθειας και την υποβάθμιση του εγώ΄για το κοινό καλό. Για αυτό το λόγο ίσως είναι άτομα σε εκτίμηση ακόμα και λατρεία απο τα μέλη της ομάδας τους. Παρόλα αυτά, πρέπει να προσέχουν να μην παραπατήσουν τα όρια της κοινωνίας. Δεν έχουν μόνο την συνήθεια να προκαλούν ζήλια και εχθρότητα, αλλά μπορεί να παρουσιάζονται κάθετοι και αλαζονικοί σε μερικούς ανθρώπους. Όσοι ακολουθούν μια τέτοια συμπεριφορά γίνονται τραγικά θύματα, χτυπημένα απο την ίδια τους την ομάδα και εξοστρακισμένα.

Γεννημένοι στις 11 Ιουνίου: Jacques Cousteau, Joe Montana,Μιχάλης Κακογιάννης




Δυνατά Χαρακτηριστικά: θετικοί, επιμελείς
Αδύναμα Χαρακτηριστικά: πεισματάρηδες, κουραστικοί
Τυχερός Αριθμός: 2

eorti.gr