Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα είπαν για τις μεταγραφές

"http://www.sportaction.gr/media/k2/items/cache/28afec3e12734d953cf985736c199973_L.jpg?timestamp=943912800Συναντήθηκαν όπως ήταν προγραμματισμένο ο Βαγγέλης Μαρινάκης...

με τον Εντουάρντο Μαθία στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να είναι παρών στην σύσκεψη. Εκεί βρέθηκε και ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, Αλέκος Ράντος ο οποίος είναι αρμόδιος για την απόκτηση το τερματοφύλακα. Μάλιστα εισήγηση του πρώην Έλληνα πορτιέρο είναι ο Φράνκο Κοστάντσο, ο οποίος είναι και το πρώτο φαβορί.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών κινούνται για την απόκτηση του Αργεντινού, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ταξίδι του Μαθία στην Ελβετία για να «τελειώσει» την υπόθεση.

Στην σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «ερυθρόλευκων» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να «ανάβει» το πράσινο φως για τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου.

Στο μεταξύ, την Τετάρτη (8/6) επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ερνέστο Βαλβέρδε και την Πέμπτη (9/6) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής μεταξύ των Μαρινάκη, Μαθία, Βαλβέρδε και Κοβάσεβιτς.

sportaction

"