Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ο καιρός σήμερα..

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 11/06/2011

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά από τα δυτικά θα πυκνώσουν δίνοντας μετά το μεσημέρι τοπικές βροχές στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και από τις βραδινές κυρίως ώρες σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο 11 Ιουνίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 31 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 16 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 32 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα από 19 έως 28 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 30 βαθμούς Κελσίου.


Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο καθώς και στο Βόρειο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί. Στα υπόλοιπα πελάγη θα επικρατήσουν μέτριοι μέχρι ισχυροί δυτικοί άνεμοι, ενώ κατά περιόδους στις νοτιότερες περιοχές και στον Κορινθιακό οι εντάσεις τους θα φτάνουν τα 7 μποφόρ.

Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι τοπικά θα πυκνώσουν, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 με 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι σχεδόν μέτριοι και από το απόγευμα δυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, με πιθανότητα να εκδηλωθέι παροδική βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και μετά το μεσημέρι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Πρόγνωση για Σάββατο 09:00 πμ


Πρόγνωση για Σάββατο 15:00 μμ

Πρόγνωση για Σάββατο 21:00 μμ