Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Παίρνεις διαζύγιο; Κάνε πάρτι...

Παίρνεις διαζύγιο; Κάνε πάρτιΉ τουλάχιστον αυτή είναι η νέα μόδα μετά το νυφικό McQueen του πριγκιπικού ζεύγους «WilkA»...



Όπου WIL(liam) KA(te), Duke & Duchess! Γλέντια και χαρές στους γάμους; Πάρτι και ξεφάντωμα στο διαζύγιο. Έτσι τουλάχιστον αποφάσισαν να γιορτάσουν το χωρισμό τους το super model Karen Elson με τον very cool Jack White μέλος του ροκ –φολκ group White Stripes.

Mε προσκλήσεις σε κλασική gothic αισθητική, μουσικές και πολλούς και χαρούμενους καλεσμένους. Όπως άλλωστε δήλωσε η Κaren πέρασε επτά υπέροχα χρόνια -τι γρουσούζικος αριθμός τελικά- με τον Jack, αλλά ο έρωτας και το πάθος τους τελείωσε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με ενθύμιο δύο υπέροχα παιδιά και μία πολύ «φιλική» αγάπη μεταξύ τους.

Βέβαια, σε αντίστοιχα mix matches είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσουν, τέτοιου βεληνεκούς ανθρώπων, οι γάμοι, καθώς τα συνεχή ταξίδια, οι διάφοροι πειρασμοί αλλά και η καλλιτεχνική ανησυχία της φύσης τους, που «επισκέπτεται» σε τακτά χρονικά διαστήματα τον καθένα τους ξεχωριστά, φέρνουν συχνά και το όποιο τέλος στη σχέση τους.

Άλλωστε η Karen παράλληλα με το super model status της πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα δικό της προσωπικό μουσικό album, στο οποίο τραγουδάει σε παραγωγή του πρώην άντρα της, το οποίο γενικά δεν μπορώ να πω ότι είχε και καμιά ιδιαίτερη επιτυχία από κοινό και κριτικούς.

Αλλά προσωπικές επιλογές τους είναι και η δημοκρατικότητα και ο αλληλοσεβασμός σε μία σχέση δύο ανθρώπων, μπορεί να νικήσει την όποια πικρία και να μας παραδειγματίσει με ένα ζευγάρι που γιορτάζει την ζωή σε κάθε της έκβαση.
Άντε και στα δικά μας!

queen.gr
"