Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πότισες τα παπούτσια σου;

"http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/753c914f902b1ee6fbf8cbfbc20fcd7d_M.jpg?t=1307529515Αν βαρεθείτε τα παπούτσια σας φυτέψτε τους καμία κάπαρη...



Τίποτα δεν πετιέται σκέφτηκε αυτός ο τύπος ο Christian Mats και σχεδίασε παπούτσια από φυσικά υλικά όπως κάνναβη , βαμβάκι, φελλό και πλαστικό που ανακυκλώνεται. Το κορυφαίο όμως που έκανε με τα Oat shoes είναι ότι πρόθεσε σπόρους από αγριολούλουδα με την προτροπή αν αποφασίσετε να τα αποχωριστείτε να το κάνετε μέσα σε μια γλάστρα με καλό χώμα και να τα ποτίσετε.

Αυτό εάν χρησιμοποιήσετε τους σπόρους μέσα σε δύο χρόνια διαφορετικά μπορείτε να τα ανακυκλώσετε και στον κομποστοποιητή εφόσον διαθέτετε αλλά σε κάθε περίπτωση η αποσύνθεση ακόμα και του πλαστικού δεν διαρκεί πάνω από 6 μήνες. Τα παπουτσάκια-γλάστρες κοστίζουν περίπου 139-140 ευρώ και πρέπει να τα αναζητήσετε στην Ευρώπη ή στο διαδίκτυο. Προσοχή σε όσους δεν φοράνε κάλτσες και δεν είναι πολυασχολούνται με την υγιεινή γιατί δεν θέλω να ξέρω τι θα φυτρώσει στα πόδια τους συνδυαστικά από σπόρους και υπέροχες σωματικές εκκρίσεις.

queen

"