Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Τα ζώδια σήμερα....




Κριός
Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει, αδιαφορώντας αν δυσαρεστήσουν κάποιους μέσα στη δουλειά σας. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί είναι κάτι παροδικό. Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Παραμείνετε εστιασμένοι στους στόχους και τα σχέδιά σας, για να απολαύσετε αργότερα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Φανείτε υπομονετικοί, τα πράγματα θα βελτιωθούν από το τέλος του μήνα και μετά.


Ταύρος
Αυτή η ημέρα θα είναι συναρπαστική και παραγωγική. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν. Θα ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που θα σας ανανεώσει. Μην πάρετε όμως οικονομικά ρίσκα αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι ραγδαίες και σίγουρα δεν θα έχετε την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου.


Δίδυμοι
Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι, το χαρτοφυλάκιο σας χρειάζεται αναδιάταξη. Παράλληλα θα σας στηρίξουν στα σχέδια που έχετε για την καριέρα σας, νέοι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας και θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας. Το πλανητικό σκηνικό στοχεύει κατά βάση αυτήν την περίοδο τον ερωτικό τομέα για εσάς τους Λέοντες.


Καρκίνος
Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας, για να μπορέσετε αργότερα να διεκδικήσετε με επιτυχία τα δικαιώματα σας. Οι ελεύθεροι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ο,τι εκκρεμότητες έχετε. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται αρκετοί από εσάς να δεχθείτε καινούργιες προτάσεις.


Λέων
Αξιοποιήστε γνωριμίες ή συναντήσεις που προκύπτουν με άτομα κύρους. Δεν αποκλείετε να υπάρξουν και κάποιες σοβαρές συζητήσεις γύρω από το μέλλον μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Ένα πολύ καλό διάστημα προδιαγράφεται για όσους από εσάς είχατε κάποια προβλήματα στην σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η αισθηματική σας ζωή για σας που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις αρκετά δοκιμάστηκε και τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία για να βάλλετε γερές βάσεις για να υπάρξει μέλλον με τον σύντροφο σας. Θα πετύχετε να υλοποιήσετε ορισμένους από τους στόχους σας και θα πάρετε τα πάνω σας.


Παρθένος
Εσείς που είσαστε μόνοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις επειδή νιώθετε μοναξιά και ξεκινήσετε κάτι, γιατί αργότερα υπάρχει πιθανότητα να προσγειωθείτε απότομα και να πληγωθείτε. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Μια τάση απομόνωσης και εσωστρέφειας που ενδεχόμενος να υπάρξει σε κάποιους από εσάς καλό θα ήταν να την μετουσιώσετε σε εποικοδομητική αυτοκριτική. Στα εργασιακά σας, μερικές φορές θα βρίσκεστε σε δίλημμα αν θα πρέπει να κινηθείτε μπροστά ή να κάνετε πίσω, γι΄ αυτό κάντε υπομονή και σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μπροστά σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και χρειάζετε να καλλιεργήσετε την υπομονή σας, γιατί τα πράγματα θα στρώσουν αργότερα.


Ζυγός
Εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη περίοδο σωστά, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες, στον επαγγελματικό σας τομέα. Η συναισθηματική σας ζωή στην καλύτερη περίπτωση φαίνεται ισορροπημένη ενώ δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να έχετε εντάσεις και καβγαδάκια χωρίς λόγω και αιτία. Η αισθηματική σας ζωή για σας που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις αρκετά δοκιμάστηκε και τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία για να βάλλετε γερές βάσεις για να υπάρξει μέλλον με τον σύντροφο σας. Ο ερωτικός τομέας δεν είναι στα καλύτερά του με δεδομένο ότι κυριαρχεί ένα άγχος και μια φόρτιση γύρω από θέματα καριέρας. Σπουδές, ταξίδια αλλά και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο.


Σκορπιός
Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, κάντε ρεαλιστικά βήματα και αναθεωρήστε όπου χρειάζεται, σχέσεις και συνεργασίες. Η καχυποψία που σας διακρίνει αυτή την περίοδο, μπορεί να θίξει σε κάποιες περιπτώσεις και άτομα που δεν φταίνε. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους, να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Οι στόχοι και οι όποιες επιδιώξεις έχετε θέσει το προηγούμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρα αυτήν την εβδομάδα. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ξεκινήματα γιατί δεν είναι κατάλληλλες μέρες για τέτοιου είδους κινήσεις.


Τοξότης
Αναμένονται πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα. Αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε καλύτερα ποιος άνθρωπος ταιριάζει να είναι δίπλα σας. Είστε από εκείνους που αυτό το διάστημα ευνοήστε. Ερωτικά, ενώ τα πράγματα μέσα στην σχέση σας θα αρχίσουν να στρώνουν, εσείς θα νιώθετε ακόμα ανασφάλεια και απογοήτευση που όμως δεν θα έχει υπόβαθρο τώρα πια. Η συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι καλή αρκεί να πιστεύετε στη σχέση σας.


Αιγόκερως
Εσείς που είστε μόνοι, τα άστρα προβλέπουν ότι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Θα κοπιάσετε πολύ μέχρι να επαναφέρετε τις ισορροπίες που επικρατούσαν στη ζωή σας. Οι συνθήκες αλλάζουν αισθητά και μπορείτε πλέον να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, καθώς τα έσοδα σας θα αυξηθούν αλλά συγχρόνως θα χρειαστεί να καλύψετε και έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ.


Υδροχόος
Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Νιώθετε πού πιο ώριμοι και πιο έμπειροι και θα μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη ζωή σας. Οι συνεργάτες σας θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν στο έργο που έχετε αναλάβει. Προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Στον ερωτικό τομέα ευνοούνται οι εκπρόσωποι του ζωδίου που αρεσκονται σε εφήμερες σχέσεις και περιπέτειες.


Ιχθείς
Αποβάλλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά γιατί θα σας οδηγήσει σε ρήξη με το κοντινό σας περιβάλλον. Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας, γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε.


Πόσο τυχεροί είστε σήμερα;

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:



zodia123.gr

"