Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός για Σοριάνο!

Ολυμπιακός για Σοριάνο!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση...
του Τζόναθαν Σοριάνο από την Μπαρτσελόνα.


Για τις ετοιμασίες της μεταγραφικής «βόμβας» που ετοιμάζεται να σκάσει στο λιμάνι σας είχαμε προϊδεάσει και δεν αποκλείεται αυτή να έχει… άρωμα Βαρκελώνης, αφού ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει δικό του τον Τζόναθαν Σοριάνο, παίκτη που κάνει τη διαφορά και έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την γραμμή «κρούσης».

Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Ίβηρα στράικερ για τους πρωταθλητές Ελλάδας...
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sport», η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται να βάλει τον Σοριάνο μέσα στη συμφωνία για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσεζ από την Ουντινέζε, ωστόσο ο πρώτος σκόρερ της δεύτερης ομάδας των Καταλανών – με 32 γκολ την σεζόν που τελείωσε – θέλει να πάει κάπου όπου θα διασφαλίσει ότι θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Ο Σοριάνο «πατάει» τα 26 τη σεζόν που έρχεται, ξέρει καλά πως δύσκολα θα βρει θέση στα σχέδια του Πεπ Γκουαρδιόλα για την πρώτη ομάδα και αναζητά ήδη αλλού την τύχη του έχοντας όμως ένα ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα». Όπως αναφέρουν μάλιστα οι Καταλανοί, ο Σοριάνο και ο Χοσέ Μαρία Ορομπίτζ, θα συναντηθούν με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Ευρώπης μέσα στην εβδομάδα για να συζητήσουν το μέλλον του παίκτη.

Το πιθανότερο είναι οι «μπλαουγκράνα» να προτείνουν στο Σοριάνο να πάει στην Ουντινέζε ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Σάντσεζ, προτάσσοντας σαν δέλεαρ και τη συμμετοχή των Ιταλών στο Champions League, χαρτί που έχει στα χέρια του και ο Ολυμπιακός!

Όπως υποστηρίζουν οι Καταλανοί, ο Σοριάνο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό όπου σίγουρα θα έχει θέση βασικού και θα κάνει τη διαφορά. Βέβαια ακόμα και να κινηθούν οι Πειραιώτες για τον 26χρονο φορ, θα το κάνουν ζητώντας τον ως δανεικό αφού το να αγοραστεί παίκτης από την Μπαρτσελόνα μοιάζει… ακατόρθωτο.

onsports.gr
"