Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ο άντρας μου είναι κοντός

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/7453eaaf939c9de29888176a680db6a8_M.jpg?t=943912800Συμβαίνουν αυτά κυρίες μου. Θα μπορούσε να είναι δικέφαλος…




Όλες ονειρευτήκαμε κάποτε έναν δίμετρο καστανόξανθο Θεό με γαλαζοπράσινα μάτια και δύο στιβαρά μπράτσα που μπορούν να μας κάνουν ότι θέλουν για σύζυγο. Ωστόσο αυτό το πρότυπο δεν αντιστοιχεί στο μέσο Έλληνα που γενικά δεν έχει αυτά τα χρώματα αλλά ούτε και τα δύο μέτρα που τόσο επιθυμούμε. Ο μέσος Έλληνας έχει μέτριο ανάστημα και καλό είναι να το πάρετε απόφαση.

Δεν είναι λίγες λοιπόν οι γυναίκες που καταλήγουν τελικά με έναν άνδρα στο ίδιο ύψος ή ακόμα και πιο κοντό από αυτές. Τα κόμπλεξ τότε γιγαντώνονται, σκέψεις μπαίνουν στο μυαλό τους και προβλήματα σκιάζουν τη γαλήνια σχέση τους με τον κοντό σύντροφό τους. Παρόλα αυτά κυρίες μου, δεν υπάρχει τίποτε πιο χαζό από αυτό και τίποτα πιο ανούσιο από την εξάρτηση από τα χολιγουντιανά πρότυπα.

Γιατί δε νομίζω ότι τις γιαγιάδες μας τις πολυένοιαζε αν ο Θανάσης -ο μέλλον σύζυγός τους- ήταν 1,65 ή 1,85. Μόνο εμάς –τη δική μας γενιά- ενδιαφέρει το τι θα πουν οι άλλοι αν μας δουν με έναν κοντό άνδρα. Ξεκολλήστε λοιπόν και σκεφτείτε τι είναι σημαντικό τελικά.

Αν είναι κύριος απέναντί σας, αν είναι εξαιρετικός σύζυγος και πατέρας, αν κάνετε καλό σεξ και έχετε σωστή επικοινωνία, τότε μάλλον το ύψος του θα έπρεπε να είναι το τελευταίο θέμα για να σας απασχολήσει.



queen

"