Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ερωτικές αγγελίες...

Ερωτικές αγγελίες
Πίσω από τις λέξεις στα ερωτικά site κρύβονται άνθρωποι σαν εσένα κι εμένα...






«Ψάχνω γυναίκα για σεξ σε εξωτερικούς χώρους, χωρίς προσβολή της δημόσιας αιδούς ή γυναίκα σαδίστρια για αξέχαστες εμπειρίες φαντασίας. Δεν ζητώ αμοιβή. Απόλυτη εχεμύθεια. Καλή παρέα. Στείλτε μήνυμα με e-mail. Όχι γυναίκες επί πληρωμή, όχι gay, όχι transsexual».





Αυτή είναι μία τυπική αγγελία σε ένα από τα σχετικά sites στη χώρα μας, όπου άνθρωποι με διάφορα «βίτσια» ψάχνουν άλλους ανθρώπους με τα ίδια «βίτσια». Είναι απολύτως λογικό να επιθυμεί κάποιος να εμπλουτίσει τη σεξουαλική του ζωή με κάπως διαφορετικές εμπειρίες που τον/την εξιτάρουν. Ωστόσο κάποιες από αυτές είναι, ας τις πούμε ακραίες, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να εντοπιστεί κάποιος άλλος με τις ίδιες προτιμήσεις.



Ζούμε σε μια κοινωνία γεμάτη ταμπού και υποκρισία, στην οποία συνάμα δεν είναι δυνατόν να τρίβονται απροκάλυπτα στα μάτια όλων –ακόμα και παιδιών- ακραία βίτσια ή και υπερβολές. Έτσι, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, οι άνθρωποι που επιθυμούν «το κάτι άλλο» καταφεύγουν σε άλλου είδους κοινότητες, προκειμένου να το βρουν χωρίς ενοχές και χωρίς να κρύβονται, πάντα με προσοχή. Εσείς τι κάνετε με τις φαντασιώσεις σας;



queen.gr

"