Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Δυσκολεύει του Φάμπρεγκας

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/e280b92f5620c7ca7a8a5f9f37497391_L.jpg?timestamp=943912800Η Μπερτσελόνα δεν πρόκειται να δώσει στην Άρσεναλ 40 εκατ. ευρώ…

για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σεσκ Φάμπεργκας, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του συλλόγου, Σάντρο Ροσέλ.Προς «ναυάγιο» οδεύει η μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγκας στην Μπαρτσελόνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του συλλόγου της Καταλονίας, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν σκοπεύει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Άρσεναλ.

Παράλληλα και η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου, δεν πρόκειται να κάνει πίσω στα 40 εκατ. ευρώ που ζητάει και έτσι δεν υπάρχει σημείο… επαφής μεταξύ των δύο πλευρών.

«Ο Σεσκ κάνει τα πάντα για να έρθει εδώ και από την πλευρά μας ξέρουμε ότι ο παίκτης κοστίζει λιγότερα από 40 εκατ. ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα θα προφέρει λιγότερα από αυτά τα χρήματα και αν η Άρσεναλ δεν δεχθεί την προσφορά μας, τότε πολύ απλά δεν θα αποκτήσουμε το Φάμπρεγκας», δήλωσε σχετικά ο Σάντρο Ροσέλ σε τηλεοπτικό σταθμό της Βαρκελώνης.

Έτσι, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, πολύ δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία των δύο ομάδων, για την μετακίνηση του Φαμπρεγκας στο «Καμπ Νου».onsports

"