Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Παράπονα για την σιωπή των ΜΜΕ

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/e1694e3f97940b5b3a6b9f627093b1be_L.jpg?timestamp=1307352928Πολλά παράπονα για την αντιμετώπιση που έτυχε από τα ΜΜΕ – και όχι μόνο…

– το επεισόδιο με πρωταγωνιστές οπαδούς και μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του τέταρτου τελικού της Α1 (5/6), στο ΟΑΚΑ, έχει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.



Οι πειραιώτες σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να μπουν στα... χωράφια της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο οι διοικούντες την ΠΑΕ έκαναν σύγκριση των όσων έγιναν χθες (5/6), στο ΟΑΚΑ, με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό, στο Καραϊσκάκη (19/2). Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστηρίζουν ότι στο κλειστό του ΟΑΚΑ χτυπήθηκε αθλητής της ΚΑΕ (σ.σ Μπουρούσης), μπροστά στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης και στη συνέχεια ξεζούμαρε, προκειμένου να δείξει ένα γενικό πλάνο. Οι συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν πολλά παράπονα και από την πλειοψηφία του Τύπου και με τον τρόπο με τον οποίο ανέδειξαν το θέμα, ενώ σχόλια έγιναν και για την αντιμετώπιση του ζητήματος από την πολιτεία. Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της μέρας να εκδοθεί ανακοίνωση.

onsports

"