Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Λεμπρόν: Δεν μπορεί κανείς να με σταματήσει

http://www.bettv.gr/media/k2/items/cache/d3ffed6719129d5c2fefca94d17a1b3d_L.jpgΜε αρκετή δόση υπεροψίας (αλλά και μπόλικης αλήθειας στα λεγόμενά του) ο Λεμπρόν Τζέιμς έριξε περισσότερο λάδι...

στη φωτιά στους τελικούς, δηλώνοντας ότι είναι ασταμάτητος...





Αφού αρχικά εκθείασε τον Σον Μάριον για την αποτελεσματική άμυνά του, σχολίασε στη συνέχεια: «Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον Μάριον, νιώθω ότι κανείς στο ΝΒΑ δεν μπορεί να με σταματήσει στο ένας εναντίον ενός! Ο Μάριον προσπαθεί να με περιορίσει και εν μέρει τα καταφέρνει, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με σταματήσει!».



Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει περισσότερο ώστε να μην ηττηθούν και πάλι οι Χιτ από τους Μάβερικς. «Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός και να χρησιμοποιήσω περισσότερες διεισδύσεις. Μόνο έξι βολές σε δύο παιχνίδια; Αυτό το πετυχαίνω και να κοιμάμαι όρθιος σε ένα και μόνο παιχνίδι. Θα επιχειρήσω να κάνω περισσότερες προσπάθειες μέσα στη ρακέτα και να δημιουργήσω χώρο είτε για μένα, είτε για τους συμπαίκτες μου».



Όταν ρωτήθηκε πως ήρθε η ήττα από τους Μαβς, ο «Βασιλιάς» ανέφερε τα εξής: «Βελτίωσαν πολύ την άμυνά τους και εμείς σουτάραμε από πολύ μακριά με κακές προϋποθέσεις. Αλλά το καλό με μένα και τον Ουέιντ είναι ότι βλέπουμε ξανά τα παιχνίδια μετά σε βίντεο και ξέρομε πώς να αντιδράσουμε στο επόμενο ματς. Μας πόνεσε η ήττα γιατί ήταν κάπως απρόσμενη, αλλά τώρα πάμε αποφασισμένοι στο Ντάλας. Θα έχει πλάκα…»



Πολύ προκλητικός ο Λεμπρόν, αλλά έχει μάθει φέτος να αντιμετωπίζει όλο το ΝΒΑ… Για να δούμε… Θα βγει ο απόλυτος νικητής που θα κάνει άπαντες να τον προσκυνήσουν ή θα δεχθεί όλη τη χλεύη των Ηνωμένων Πολιτειών;



bettv

"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE