Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Κόκε: Σημαντικότερη η Μαρσέιγ

Κόκε: «Σημαντικότερη η Μαρσέιγ»Συνέντευξη στα ισπανικά Μέσα παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του...

Η καριέρα του Σέρχιο Κόκε στην Χιούστον Ντάιναμο δεν κράτησε πολύ και μετά από επτά εμφανίσεις και ένα τέρμα, αποχώρησε από την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο 28χρονος επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και η ισπανική ιστοσελίδα, «Diariosur» μίλησε μαζί του για την καριέρα του. Ο Ισπανός επιθετικός εξήγησε τους λόγους που δεν κατάφερε να παραμείνει στο Χιούστον, αλλά δεν ξέχασε να αναφερθεί στον Άρη και την… αγαπημένη του Μαρσέιγ.

«Όταν δέχτηκα να παίξω στην Αμερική, κοίταζα τα θετικά και όχι τα αρνητικά. Ωστόσο, ένιωθα μοναξιά. Ήμουν εντελώς μόνος», είπε αρχικά και στη συνέχεια χαρακτήρισε το πρωτάθλημα του MLS. «Από άποψη φυσικής κατάστασης είναι πολύ καλό, αλλά υστερεί στην τεχνική πολύ», είπε ο πρώην επιθετικός του Άρη.

Για την Μαρσέιγ τόνισε: «Ήταν μακράν οι καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και η πρώτη μου εμπειρία μακριά από την Ιπσανία». Στη συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Άρη.

«Στην Ελλάδα μπορώ να μιλήσω ελληνικά αλλά μην μου ζητήσετε να γράψω. Εκεί έκανα πολύ καλούς φίλους. Μιλάω ακόμα με τον Νέτο και τον Καστίγιο», είπε ο Κόκε.



onsports.gr

"