Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Δεν τους ένοιαζε τίποτε…

Γνωστός ποδοσφαιριστής χούφτωσε την αγαπημένη του! Και εδώ κολλάει ...το «Χούφτωσ’ την, χούφτωσ’ την»! Δύο χρόνια είναι μαζί ο Frank Lampard με την Christine Bleakley, αλλά ο μήνας του μέλιτος συνεχίζεται.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι που κάνει διακοπές στο Las Vegas να απολαμβάνει τα μπάνια του κάτω από τον καυτό ήλιο. Εκτός όμως από τα μπάνια τους, οι δυο τους απόλαυσαν και τα χουφτώματα του ενός προς τον άλλο, αφού ούτε εκείνη, ούτε εκείνος σταμάτησαν να πιάνουν από την μία και να τραβούν από την άλλη, προκειμένου να χαρούν τα προσόντα τους.

Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες, διακρίνεται ο διάσημος ποδοσφαιριστής να έχει περάσει το χέρι του μέσα από το πουά σλιπάκι της αγαπημένης του, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήθελε να την αλείψει με λάδι.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, ο μέσος της Chelsea φαίνει να έχει καβαλήσει στην κυριολεξία την σύντροφό του! Στην φωτογραφία διακρίνεται η 32χρονη να έχει ξαπλώσει για ηλιοθεραπεία και από πάνω της εκείνος να μη την αφήνει να κουνήσει ούτε το μικρό της δαχτυλάκι!

Με έναν γάμο και δύο παιδιά στο ενεργητικό του, ο Lampard έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι με την 32χρονη αγαπημένη του, η οποία είναι μοντέλο και παρουσιάστρια ζει τον απόλυτο έρωτα και δεν αποκλείεται μάλιστα να της κάνει – εάν δεν της έχει ήδη κάνει – πρόταση γάμου.

"