Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Εμπορεύτηκαν το παιδί τους, για να πληρώσουν το δάνειο!

http://img.protothema.gr/C5BACC17A6D4283FF24CCE68E37D3EBB.jpgΟι γονείς ενός 8χρονου κοριτσιού και ένας 32χρονος συνελήφθησαν…

με την κατηγορία ότι διαπραγματεύθηκαν, προκειμένου ο 32χρονος να έχει σεξουαλικές σχέσεις με το παιδί, με αντάλλαγμα χρήματα, με τα οποία θα ξεπλήρωναν δάνειο.

'Συλλάβαμε τους γονείς του κοριτσιού, αφού ένα μέλος της οικογένειας αποκάλυψε ότι πρότειναν σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη τους για την αποπληρωμή ενός δανείου' δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Γέιχεν ντε Γκράαφ, εκπρόσωπος της Εισαγγελίας του Ρότερνταμ.


Οι 44 και 43 χρονών γονείς συνελήφθησαν το Μάιο στο Χάρντινξφελντ-Γκίσενταμ, ενώ ο 32χρονος που διαπραγματεύθηκε μαζί τους συνελήφθη την Τετάρτη στο Χόισντεν.


Το παιδί είχε μεταφερθεί σε 'ασφαλές μέρος', πριν κλείσει η 'συμφωνία' και το αναγκάσουν να συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τον 32χρονο.


Οι γονείς είχαν βάλει αγγελία για το κοριτσάκι στο Ίντερνετ, ζητώντας βοήθεια για την αποπληρωμή ενός δανείου, την οποία είδε ο 32χρονος. Στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μάλιστα, έστειλαν στον 32χρονο άντρα και φωτογραφίες του παιδιού μέσω e-mail. Ένα άλλο μέλος της οικογένειας όμως ανακάλυψε τα e-mail, όταν δανείστηκε το φορητό υπολογιστή, και ειδοποίησε τις Αρχές.


Οι τρεις συλληφθέντες θα λογοδοτήσουν για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, καθώς και για παραγωγή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ το ποσό που διαπραγματεύτηκαν δεν ανακοινώθηκε.