Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Φονικές μαχαιριές για τα μάτια μιας γυναίκας

"Διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με δράστη εγκλήματος και γι' αυτό προσπάθησε να τον γλιτώσει από το χέρι του νόμου!

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση και υπόθαλψη εγκληματία κατηγορούνται, αντίστοιχα, ένας 24χρονος αλλοδαπός από το Ιράν και μια 46χρονη Ελληνίδα που συνελήφθησαν από άνδρες της αστυνομίας.

Οπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, ένας άνδρας νεαρής ηλικίας, αραβικής καταγωγής βρέθηκε νεκρός μέσα σε μάντρα οικοδομικών υλικών στην Κίσσαμο Χανίων. Στο σημείο μετέβησαν αμέσως αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου και αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, και από την εξέταση της σκηνής του θανάτου και των ευρημάτων διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έγκλημα, καθώς το θύμα έφερε τραύματα στο σώμα από αιχμηρό αντικείμενο.....

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων Παντελής Μουρτζανός, από την αστυνομική έρευνα και τις προσαγωγές υπόπτων που ακολούθησαν προέκυψε ότι δράστης είναι ο 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχε με τον παθόντα τον χτύπησε στον λαιμό και στη θωρακική χώρα με μαχαίρι. Ετσι, συνελήφθη και κατά την εξέτασή του ομολόγησε την πράξη με όλες τις λεπτομέρειες.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας προέκυψε και η συμμετοχή της 46χρονης Ελληνίδας στην υπόθεση, καθώς έκρυβε την παρουσία του 24χρονου στον τόπο του εγκλήματος.

Οπως ανέφερε ο διοικητής Ασφαλείας Χανίων Αρτέμης Κουτσαφτάκης, η 46χρονη φαίνεται πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας και γνώριζε πολύ καλά τον δράστη. Η γυναίκα, σύμφωνα με τον κ. Κουτσαφτάκη, υποστήριξε πως το θύμα προσπάθησε να τη βιάσει, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία, αυτή φαίνεται πως διατηρούσε μαζί του ερωτική σχέση.
"

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE