Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Παναθηναϊκός: Ψάχνουν τη χρυσή τομή με Σισέ

Ψάχνουν τη χρυσή τομή
Σημείο επαφής με την Λάτσιο αναζητά ο μάνατζερ του Τζιμπρίλ Σισέ...


για αυτό αναμένεται να ταξιδέψει στην Ρώμη τις επόμενες μέρες.



Ο Φιλίπ Πιολά, Γάλλος εκπρόσωπος του αρχηγού του Παναθηναϊκού, είναι σε διαρκής επαφές με τους «λατσιάλι» έτσι ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή, ωστόσο οι δύο πλευρές έχουν σημαντική διαφορά κυρίως σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τη διάρκεια του συμβολαίου του σταρ των «πρασίνων».



Ο Σισέ θέλει να υπογράψει συμβόλαια διάρκειας τριών ετών όμως οι Ιταλοί του προσφέρουν για την ώρα συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, κάτι που συνδέεται και με το οικονομικό κομμάτι. Ο Γάλλος ζητά να λάβει περίπου τα χρήματα που παίρνει από τον Παναθηναϊκό όμως οι άνθρωποι της Λάτσιο δίνουν 1 εκατ. ευρώ λιγότερα και αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει προκύψει και δίνει… συνέχεια στο σίριαλ των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών.



Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σισέ έχει την διάθεση να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις, όχι αισθητά πάντως, αρκεί να δεχθεί η Λάτσιο να υπογραφεί 3ετής συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών. Ο Γάλλος πάντως έχει ακόμα κάποιους ενδοιασμούς για το κατά πόσο είναι ιδανική επιλογή η ομάδα της Ρώμης, κάτι που ανέφεραν και μέσα της πατρίδας του το βράδυ της Δευτέρας (20/06).



Όπως είχε αναφέρει πρώτο το Onsports, ο Σισέ σκέφτεται το τι θα έχει να αντιμετωπίσει από τους φανατικούς των «λατσιάλι» οι οποίοι φημίζονται για τις ακροδεξιές πολιτικές τους πεποιθήσεις και τις ρατσιστικές επιθέσεις ακόμα και σε παίκτες της ομάδας τους. Το συγκεκριμένο θέμα, ήταν η κύρια αναφορά πολλών γαλλικών ιστοσελίδων χθες (20/06) το βράδυ.



Παράλληλα, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Σισέ περιμένει ακόμα κάτι καλύτερο να προκύψει στην πορεία, ενώ την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό επιμένουν ότι δεν έχουν στα χέρια τους επίσημο έγγραφο της Λάτσιο με προσφορά για τον αρχηγό της ομάδας. Έχουμε ωστόσο αναφέρει ξανά, πως οι Ιταλοί θέλουν πρώτα να συμφωνήσουν με τον Γάλλο για να έχουν έτσι ένα ακόμα μέτρο πίεσης προς το «τριφύλλι».



Για αυτό και ο Φιλίπ Πιολά αναμένεται να ταξιδέψει ως τη Ρώμη μέχρι το τέλος της εβδομάδας έτσι ώστε να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Λάτσιο και να συζητήσουν ξανά το τι μπορούν να προσφέρουν οι Ρωμαίοι στον Σισέ έτσι ώστε να πει το «ναι» και να γίνει μέλος των «λατσιάλι».



onsports.gr