Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η ομάδα, κύριοι;

Περισσότερο από όλους για το κατάντημα μιας ομάδας στεναχωριούνται οι οπαδοί της...



Οι αγνοί φίλοι και οπαδοί ενός συλλόγου. Όχι οι άρρωστοι και οι χούλιγκαν. Στεναχωριούνται περισσότερο και από όσους μετόχους της ΠΑΕ βάζουν λεφτά και από τους παίκτες και από διάφορους γύρω από την ομάδα.



Αναμφίβολα περισσότερο και από κάθε δημοσιογράφο. Δεν πρόκειται λοιπόν να σας το παίξω λυπημένος «Παναθηναϊκός» σε καμία περίπτωση, αλλά ειλικρινά απορώ και ως ένα σημείο τρελαίνομαι μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει το κατάντημα, η απαξίωση του Παναθηναϊκού; Πόσο πιο χαμηλά έχει ακόμη; Δεν υπάρχει κάποιος να πει «φτάνει πια, δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτή την δραματική κατάσταση στην ομάδα»; Ούτε ένας;



Ο Δομάζος είναι μύθος της ομάδας. Τελεία. Ο Αντωνιάδης το ίδιο. Ο Μήτσου έχει διατελέσει πρόεδρος της ΠΑΕ, γεγονός που το θεωρεί σωστά μεγάλη του τιμή. Όσα έγιναν στο Δ.Σ. τους τιμούν; Ο Αντωνιάδης δεν ενεπλάκη στο επεισόδιο, αλλά έβαλε και εκείνος τις φιτιλιές του νωρίτερα με την επίθεση στον Γόντικα. Αυτά τα αίσχη, είτε είναι στημένα, είτε αυθόρμητα, ρίχνουν το επίπεδο και την αξιοπρέπεια του συλλόγου. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ σωματείο και όμως διασύρεται.



Το θέμα Βρύζα είναι παρανυχίδα. Ουδείς θα το θυμάται αύριο. Επικοινωνιακή και ουσιαστική ήττα του Γόντικα και της διοικούσας. Σύμφωνοι. Τέλος. Τίποτα παραπάνω, ούτε χάθηκε κανένα κελεπούρι. Και αν στη Θεσσαλονίκη έχουν δίκιο με όσα λένε -πως δεν απειλήθηκε ποτέ ο Βρύζας από τους ΠΑΟΚτζήδες, άρα για άλλο λόγο έκανε πίσω- κακώς λέει ψέματα η ΠΑΕ. Ας πει την αλήθεια. Αλλά ως εκεί.



Τα πιο σοβαρά είναι αυτά που έγιναν στο Δ.Σ. Έτσι θα λυθούν τα μεγάλα προβλήματα της ΠΑΕ, κύριοι; Με το να σκαρφαλώνετε σε τραπέζια, με εκατέρωθεν απειλές και ύβρεις; Κανονικά αν υπήρχε ευθιξία σε κάποιους θα έπρεπε να είχαμε ήδη 3-4 παραιτήσεις από κάποια μέλη του Δ.Σ.



Στα (ακόμη) πιο σοβαρά τώρα. Οι μέτοχοι προφανώς δεν νοιάζονται για τον κατήφορο που έχει πάρει η ΠΑΕ. Είναι ολοφάνερο. Ο ένας εξαφανισμένος, ο άλλος ενοχλημένος, ο τρίτος στον κόσμο του και η ζωή συνεχίζεται. Αμ δε. Δεν συνεχίζεται στο μαγαζί που λέγεται «Παναθηναϊκός». Φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Στο σημείο όπου δεν υπάρχουν χρήματα και η επόμενη σεζόν, ίσως είναι ιστορική, καθώς θα γίνει η πρώτη που οι πράσινοι θα αναγκαστούν να κάνουν στάση πληρωμών. Αν νομίζετε ότι με τα σημερινά δεδομένα ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο να κάνει πρωταθλητισμό του χρόνου, τότε καλό καλοκαίρι σε όλους. Ζείτε αλλού. Μόνο από θαύμα θα συμβεί αυτό. Στόχος είναι αποκλειστικά και μόνο η επιβίωση. Τον τρόπο αναζητούν ο Πολέμης, ο Γόντικας, ο Νίκας και όποιος άλλος ασχολείται.



Ο Παναθηναϊκός έχει μία ομάδα που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδος στο μπάσκετ και προκαλεί το θαυμασμό όλων. Και μία ομάδα που έχει πιάσει πάτο και η εικόνα της σχεδόν σε όλα τα επίπεδα είναι θλιβερή. Κρίμα



theplayer.gr



"