Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

«Φίρμες» ποδοσφαίρου και… μπάσκετ στο κόλπο! Όλοι ανακατεμένοι....

Είναι βαθύ .... πολύ βαθύ αυτό το πηγάδι!

Όσο… νυχτώνει, το σκάνδαλο δεν μεγαλώνει μόνο, αλλά συμπεριλαμβάνει όλο και πιο «ζουμερά» στοιχεία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 93.000 σελίδες (!) της δικογραφίας για τα στημένα παιχνίδια συμπεριλαμβάνονται πασίγνωστος Έλληνας παίκτης μεγάλης ΠΑΕ -αλλά και «φίρμα» (επίσης διεθνής, επίσης μεγάλης ομάδας) από το χώρο του… μπάσκετ!

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τις Αρχές (και έχουν προκύψει από τηλεφωνικές συνομιλίες, που παρακολουθούνται με νόμιμο τρόπο από τον Δεκέμβρη του 2009) είναι γνωστό ότι αφορούν περίπου 80 εμπλεκόμενους στα στημένα παιχνίδια -και όχι μόνο.

Εκείνο που έγινε γνωστό πριν λίγο και παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον είναι ότι στα ονόματα αυτά συμπεριλαμβάνονται (τουλάχιστον) δύο που θα προκαλέσουν σάλο:

Πιο συγκεκριμένα, αυτό πασίγνωστου διεθνούς Έλληνα και εν ενεργεία ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα και φέρεται να στοιχημάτιζε συστηματικά μεγάλα ποσά στα 41 παιχνίδια που έχουν χαρακτηριστεί ύποπτα. Αλλά και ένα ακόμα διεθνούς μπασκετμπολίστα -από επίσης μεγάλο σύλλογο- που φέρεται να μιλούσε πολύ συχνά στο τηλέφωνο με έναν εκ των δέκα συλληφθέντων και σε κάποιες κουβέντες τους να γίνεται λόγος ακόμα και για ντόπες!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δικηγόροι των εμπλεκομένων στην υπόθεση κάνουν λόγο για πολλά και σημαντικά κενά στη δικογραφία, ωστόσο αναγνωρίζουν πως το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τους πελάτες τους και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κάποιοι απ’ αυτούς να προφυλακιστούν άμεσα!

sport-fm.gr