Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Γυμνές στον άλλο κόσμο!!!!

"Αντιδράσεις προκαλεί στην Πολωνία η έκδοση ενός ημερολογίου από γραφείο κηδειών. Το ημερολόγιο απεικονίζει σέξι μοντέλα, τα οποία ποζάρουν ημίγυμνα ή τόπλες έχοντας πάντα ως φόντο ένα...

φέρετρο

Το είδαμε και αυτό. Μετά από το ημερολόγιο με αιμοσταγή μοντέλο που σκοτώνει χήρους και τις αγρότισσες στην Ελβετία, τώρα το πολωνικό Τόπλες ημερολόγιο σε... φέρετρα, που εξέδωσε μεγάλο γραφείο κηδειών στην Πολωνία.

Ναι καλά ακούσατε. Μπορεί η ιδέα για μια σέξι φωτογράφιση μέσα σε φέρετρα να είναι λίγο αποκρουστική ωστόσο... καυτά κορίτσια με ντάρκ εμφάνιση μας δείχνουν τα πλούσια προσόντα τους με ντεκόρ φέρετρα.

Έτσι για παράδειγμα το μοντέλο του Νοέμβριου φορά μαύρα ψηλοτάκουνα, με διχτυωτές κάλτσες και είναι ανεβασμένη πάνω σε ένα φέρετρο.



Το μοντέλο του Αυγούστου φοράει μόνο το μαύρο στρινγκ της και με γυρισμένη την πλάτη κρατά ένα φέρετρο.

Όλα τα μοντέλα στο ημερολόγιο είτε γυμνά είτε ημίγυμνα έχουν πάντα δίπλα τους ένα φέρετρο!!

Ο δημιουργός της φωτογράφησης άντλησε έμπνευση από κινηματογραφικές ταινίες και όλες οι πόζες είναι παρμένες από τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ, Ο νονός και το το Ρεζερβουάρ Ντόγκ.

Ο Εκπρόσωπος της εταιρείας Μπάρτεκ Λιντερνερ, εκδότης του ημερολογίου, δήλωσε ότι "Είναι ένα είδος αισθητικής Χόλυγουντ με μια πιο σκοτεινή πλευρά".

Το ημερολόγιο, με τίτλο Drop Dead Gorgeous, έχει προκαλέσει διαμάχη στην καθολική Πολωνία. Ο εκπρόσωπος εκκλησίας Πατέρας Ταντέουζ Ρούμπνικ δήλωσε "Ο θάνατος δεν είναι σέξι. Ότι παρουσιάζεται σε αυτό το ημερολόγιο είναι ενοχλητικό".

Πηγή:news247.gr





"