Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τα χαρακτηριστικά όσων γιορτάζουν σήμερα...

Χρόνια Πολλά!!

Γιορτάζουν:
ΑΓΡΙΠΠΙΝΑ (Αγριππίνα, Αγριππινα)
ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ (Αριστοκλής, Αριστοκλέας, Αριστόκλεος, Αριστοκλης, Αριστοκλεας, Αριστοκλεος)
ΛΟΥΛΟΥ (Λούλου, Λούλης, Λούλα, Λουλου, Λουλης, Λουλα)


Γενέθλια:
Όσοι έχουν γεννηθεί στις 23 Ιουνίου, είναι άτομα που δίνουν μεγάλη βάση στις ερωτικές σχέσεις, είτε δικές τους είτε των άλλων. Δίνουν μεγαλύτερη αξία και προτεραιότητα σε μια σχέση, πάνω απο κάθε τι άλλο και κάνουν τα πάντα για να μαγέψουν το ταίρι τους. Είναι τα έντονα μαγνητικά συναισθήματα του να είναι ερωτευμένοι που γοητεύουν αυτούς τους ανθρώπους. Είναι δύσκολο να ταιριάξουν με κάποιον και δεν είναι μόνο τα συναισθήματα που τους καθοδηγούν αλλά ολόκληρο το κοινωνικό πλαίσιο της σχέσης τους.

Είναι άτομα που τείνουν να αποτελούν έντονα κομμάτι της κοινωνίας όσο αφορά τα ενδιαφέρονται και το τρόπο ζωής τους. Δεν ντρέπονται να μοιραστούν τα νέα τους με τους άλλους και απολαμβάνουν τα κοινωνικά οφέλη που η κοινωνία προσφέρει. Όσο και να τους αρέσουν οι σχέσεις και εκτός αν είναι θέμα θρησκείας, ο γάμος δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για αυτούς. Τους ελκύουν πολύ οι τέχνες, η μουσική και η λογοτεχνία. Ειδικά οι τέχνες, συχνά καταλαμβάνουν μια κεντρική θέση στη ζωή τους αφού μπορεί να ενθουσιαστούν τόσο πολύ με έναν χαρακτήρα απο μια νουβέλα που προσωρινά να αντικαταστήσει τα συναισθήματα που τρέφουν για τον σύντροφο τους. Φυσικά αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να ζούνε στα εγκόσμια, κάτι που κάνουν αλλά με ηρεμία. Είναι πρακτικοί στο να οργανώνουν και να λειτουργούν ένα σπίτι, όντας παρόντες στις σημαντικές καθημερινές υποχρεώσεις. Αλλά φυσικά, ποτέ δεν δίνουν την ίδια ενέργεια σε τέτοια θέματα την οποία όμως χαρίζουν σε μαγνητικές, μαγικές σχέσεις.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στις 23 Ιουνίου και σπουδάζουν τις ανθρώπινες σχέσεις, κατηγοριοποιούν και κατανέμουν πληροφορίες στο μυαλό τους. Αγαπάνε πολύ να μοιράζονται τις ιδέες τους και έχουν πολλές άγριες και τρελές θεωρίες για την αγάπη και το sex. Πρέπει να φυλάγονται απο την τάση τους να είναι αδιάκριτοι και κουτσομπόληδες για όσα ξέρουν, αποφεύγοντας να περιεργάζονται τις σχέσεις των άλλων. Αυτό είναι κάτι που τους είναι δύσκολο να ελέγξουν λόγω του μεγάλου βαθμού απληστίας που τους χαρακτηρίζει και του φθόνου. Όσοι είναι βαθιά σχετιζόμενοι με σχέσεις πρέπει να προσέχουν ενάντια σε συναισθήματα μίσους και ζήλιας.

Γεννημένοι στις 23 Ιουνίου: Alfred Kinsey, Edward II, Bob Fosse

Δυνατά Χαρακτηριστικά: μαγνητικοί, μαγευτικοί, ρομαντικοί
Αδύναμα Χαρακτηριστικά: αδιάκριτοι
Τυχερός Αριθμός: 5

eorti.gr