Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Αντώνης Κανάκης: «Διαστρέβλωσαν όσα είπα για τους “Αγανακτισμένους”»

Φανερά ενοχλημένος είναι ο Αντώνης Κανάκης με κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές που θεωρεί ότι διαστρέβλωσαν τα όσα είπε για τους «Αγανακτισμένους»
και πρόβαλαν το θέμα με τίτλο: «δεν πηγαίνω στους 'Αγανακτισμένους' γιατί μου ζητάνε αυτόγραφο». Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή ....

των Γιάννη Σερβετά και Χρήστου Κιούση, ο «Mr Ράδιο Αρβύλα» χαρακτήρισε όλα αυτά που συνέβησαν «χαζά και γκομενίστικες βλακείες». Όπως είπε, «βιώνουμε όλοι μας αυτή την τρέλα που υπάρχει στο σύστημα με τη διαστρέβλωση των λεγομένων μας. Είναι μέρος ενός συστήματος που λατρεύει τον αρνητισμό. Εμείς λατρεύουμε την θετική ενέργεια. Είναι αναγκαίο κακό και δεν δίνουμε σημασία».

Αυτό που τον ενόχλησε όμως περισσότερο είναι ότι «είχε να κάνει με ένα θέμα που έχουμε μεγάλη ευαισθησία. Είναι στάση δική μας. Πρώτη φορά είδαμε τους Έλληνες ενωμένους».

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι όταν κατέβηκε στη διαδήλωση, δεν είχε πάρει ακόμα διαστάσεις. «Ο ρόλος μας είναι να δίνουμε βήμα σε αυτούς τους ανθρώπους όταν δεν το έχουν. Τώρα άμα πάμε εκεί, μιλάμε για το Ράδιο Αρβύλα, βγαίνουμε καμιά φωτογραφία και ασχολούμαστε με άλλα, νιώθουμε ότι αναστατώνουμε τη φάση και την αποσυντονίζουμε από το στόχο».

Και κατέληξε ότι όλο αυτό περιγράφει μια συστολή για οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο, χαρακτηρίζοντας ανεγκέφαλο τον τίτλο 'Δεν πηγαίνω στους 'Αγανακτισμένους' γιατί μου ζητάνε αυτόγραφο': «και μετά το ανεγκέφαλο σύστημα παίρνει τον τίτλο και τον αναπαράγουν και κάποιοι άλλοι σχολιάζουν από τον τίτλο χωρίς ν΄ακούσουν τι είπα».

dete.gr