Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Γιορτάζετε σήμερα;

Χρόνια Πολλά!!

Γιορτάζουν:
Ο ΑΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ και οι συν αυτώ ΥΠΑΤΙΟΣ (ή ΥΠΑΤΟΣ) και ΘΕΟΔΟΥΛΟΣ
Ο ΑΓΙΟΣ ΑΙΘΕΡΙΟΣ
Ο ΟΣΙΟΣ ΕΡΑΣΜΟΣ
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ από την Κύπρο
Ο ΟΣΙΟΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ ο ποιμένας του κειμένου πέραν της Πόλεως
Ο ΟΣΙΟΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ ο Αθωνίτης ο Μυροβλήτης
Η ΣΥΝΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
[ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ ΜΑΡΤΥΡΕΣ]


Γενέθλια:
Όσοι έχουν γεννηθεί στις 18 Ιουνίου, κινούνται συχνά με κρυφό τρόπο, εξασκώντας την μεγαλύτερη επιρροή τους στο παρασκήνιο. Έχοντας τεράστια προσωπική επιρροή στους άλλους, ακόμα και με το να αψηφούν τους περιορισμούς του χρόνου και του τόπου, είναι ικανοί να μεταδίδουν ενέργεια απο απόσταση,μέσα απο δυνατές σκέψεις και αυτό τους καθιστά πολύ κακούς εχθρούς. Επίσης κάνουν πολύ καλή διαχείριση στα χρήματα, ειδικά οι γυναίκες αυτής της ημέρα, οι οποίες γνωρίζουν πώς να τα αποκτήσουν και πως να τα χρησιμοποιήσουν.

Κάτι ενδιαφέρον είναι ότι πολλές γυναίκες ξεκινάνε περιορισμένες σε έναν υποτονικό, αβοήθητο ρόλο και μετά βγαίνουν απο το κουκούλι τους για να γίνουν υπέρ-ικανές και αξιόπιστες. Με αυτό τον τρόπο λειτουργούν για να ξεπεράσουν τα μειονεκτήματά και τα παιδικά τραύματα. Έτσι γίνονται πολύ καλές υποψήφιες για να καταλαβαίνουν τις απογοητεύσεις των άλλων και πολύ καλές σύμβουλοι. Μαζί με τους άντρες αυτής της ημέρα, έχουν και αυτές υψηλές ικανότητες για να οργανώνουν και να διευθύνουν. Τους αρέσει να βρίσκονται στην κορυφή και απαιτούν μεγάλες δόσεις λατρείας απο την οικογένεια, τους φίλους και τον περίγυρο τους, κάτι που μπορεί να τους προκαλέσει προβλήματα στο ΄εγώ΄ τους. Οι πιο καλλιεργημένοι ξεπερνάνε την ανάγκη για υπερβολική προσοχή και γίνονται δυνατοί κι αυτάρκεις. Γενικά πάντως, το να αναπτύσσουν μετριοφροσύνη και ταπεινότητα είναι ένας αξιόλογος στόχος για αυτούς.

Οι γεννημένοι στις 18 Ιουνίου γίνονται εξαιρετικοί γονείς. Καταλαβαίνουν την ανάγκη της απόκτησης παιδιών, όχι μόνο για ψυχαγωγία αλλά και για συγκρότηση. Τις περισσότερες φορές επενδύουν τον απαραίτητο χρόνο και ενδιαφέρον στα γονικά καθήκοντα προκειμένου να ξέρουν τα παιδιά τους ότι νοιάζονται πραγματικά και αναγνωρίζουν τα προτερήματα ενός οικονομικά ασφαλή σπιτιού. Παρόλα αυτά δεν θα κακομάθουν τα παιδιά τους και είναι κάθετοι σε θέματα που θεωρούν ζωτικής σημασίας. Η ανάπτυξη του χαρακτήρα των παιδιών τους, είναι αυτό που αξιολογούν υψηλότερο. Ως άτομα, τους αρέσει να διασκεδάζουν και να παίζουν. Όμως, έχουν πολύ κακούς τρόπους και αντιμετωπίζουν σκληρά όσους είναι ηθικά λάθος.

Είναι πιστά άτομα στους φίλους,την οικογένεια και τους συντρόφους τους. Φυσικά μπαίνουν στον πειρασμό περιστασιακά αλλά σπάνια θα ξεχάσουν αυτούς που αγαπάνε για μια υπόσχεση μια καλύτερης κατάστασης με κάποιον άλλον. Επειδή βαριούνται εύκολα, ψάχνουν συνεχώς για αλλαγή και ενθουσιασμό, και αν ποτέ γίνουν ανήθική, οφείλεται καθαρά σε αυτή τους την φύση.

Γεννημένοι στις 18 Ιουνίου: Paul McCartney, Isabella Rossellini, Dudley R. Hershbach


Δυνατά Χαρακτηριστικά: ζωντανοί, φιλάργυροι, ασκούν επιρροή
Αδύναμα Χαρακτηριστικά: ανήσυχοι
Τυχερός Αριθμός: 9

eorti.gr