Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Έχεις δουλειά; Σε παντρεύομαι

"Τρεις στις τέσσερις γυναίκες δηλώνουν ότι δεν θα παντρεύονταν κάποιον που δεν έχει δουλειά.



Την ίδια στιγμή, οι περισσότερες γυναίκες επιμένουν ότι...







δεν θα παντρεύονταν κάποιον για τα χρήματά του αλλά από αγάπη και το 50% δηλώνει ότι θα παντρευόταν κάποιον που βγάζει πολύ λιγότερα χρήματα από αυτήν.



Το 75% των γυναικών απάντησε, σε έρευνα του ForbesWoman, ότι δεν θα παντρεύονταν κάποιον άνεργο και το 65% ότι δεν θα ένιωθαν άνετα αν οι ίδιες δεν είχαν δουλειά.



Ωστόσο το 91% των ανύπαντρων γυναικών απάντησε ότι θα παντρευόταν από αγάπη και όχι από οικονομικό συμφέρον.



“Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερο βάρος στην αγάπη από ό,τι στα χρήματα, αλλά δεν θα παντρεύονταν κάποιον άνεργο”, δήλωσε η Μέγκαν Κάσερλι, της ForbesWoman που διεξήγαγε την έρευνα σε συνεργασία με την ιστοσελίδα YourTango.com.



Σύμφωνα επίσης με την έρευνα, το 77% των γυναικών πιστεύει ότι μπορεί να συνδυάζει μια καλή σχέση με την οικογενειακή ζωή και μια πετυχημένη καριέρα.



Ωστόσο το 63% δήλωσαν ότι εργάζονται 40-59 ώρες την εβδομάδα και το 62% των δεσμευμένων απάντησαν ότι ξοδεύουν μόλις τρεις ώρες ή και λιγότερο μαζί με το σύντροφό τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εργασίας.



Ακόμη, οι εργασιακές υποχρεώσεις και η ερωτική ζωή είναι οι κύριοι λόγοι που κρατούν ξάγρυπνη μια γυναίκα τα βράδια.



Το 32% των γυναικών απάντησαν ότι βγάζουν περισσότερα χρήματα από τους συντρόφους τους και οι μισές ότι θα παντρεύονταν κάποιον που έχει αρκετά χαμηλότερο μισθό από αυτές. Αρνητικά απάντησε το 41%.

enet.gr





"