Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΠΕΛΕ: Σταμάτα να βουτάς

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/744a13fd854ebf7806f54b2445c18285_L.jpg?timestamp=943912800Στο μάτι του κυκλώνα φαίνεται πως έχει μπει ο Νέιμαρ…

Επειτα από τα αρνητικά σχόλια του Ντιέγκο Μαραντόνα, ήρθαν αυτά του Πελέ που προέτρεψε τον συμπατριώτη του να σταματήσει τις βουτιές.


Βέβαια σε αντίθεση με τον Μαραντόνα που... έκραξε τον επιθετικό της Σάντος με αφορμή μια δήλωσή του για την αξία του Μέσι, ο Πελέ προσπαθεί περισσότερο να γαλουχήσει και λιγότερο να κατακρίνει τον Βραζιλιάνο.
Αυτό λοιπόν που υποστήριξε ο σούπερ σταρ του παρελθόντος είναι ότι ναι μεν ο Νέιμαρ έχει μειονέκτημα εν συγκρίσει με τους αντίπαλους αμυντικούς σε ό,τι αφορά τη δύναμη και είναι λογικό συχνά πυκνά να βρίσκεται στο έδαφος, αλλά καμιά φορά το παρακάνει για να κερδίσει είτε φάουλ, είτε πέναλτι. Τον προέτρεψε δε να έχει ως πρώτο στόχο να συνεχίσει την προσπάθειά του και να μην σκέφτεται πως θα κοροϊδέψει τον διαιτητή.
Ολα αυτά έρχονται σε μια κρίσιμη στιγμή τόσο για τον ίδιο τον Νέιμαρ, όσο και για τη Σάντος που διεκδικεί κόντρα στην Πενιαρόλ το πρώτο Κόπα Λιμπερταδόρες έπειτα από 48 ολόκληρα χρόνια.
onsports
"