Σάββατο, 4 Ιουνίου 2011

Χάος στις συγκοινωνίες από Δευτέρα

Εβδομάδα ταλαιπωρίας ξεκινά για το επιβατικό την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου
, καθώς το μετρό θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από τις 16:00 και μετά. Κλειστό το τμήμα Ταύρος - Μοναστηράκι και Άνω Πατήσια - Αττική του ΗΣΑΠ...

Σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 16:00 το απόγευμα, μετέτρεψαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό την 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει για την προσεχή Δευτέρα, 6 Ιουνίου, προκειμένου - όπως αναφέρουν - να εξυπηρετήσουν όσους θέλουν να μεταβούν το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι τα νέα μέτρα που έρχονται κατ' επιταγή της τρόικας 'δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους και για το λόγο αυτό ενώνουμε τις φωνές μας με όλους τους αγανακτισμένους συμπολίτες μας'.

Στο μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα, το τμήμα Ταύρος - Μοναστηράκι του ΗΣΑΠ θα παραμείνει εκτός λειτουργίας από τις 21: 00 έως τη λήξη των δρομολογίων, λόγω έργων αναβάθμισης της σιδηροδρομικής γραμμής.

Να σημειωθεί ότι από το Σάββατο 28 Μαΐου, έως και τις 6 Ιουνίου, η κυκλοφορία των συρμών από το Μοναστηράκι έως τα Άνω Πατήσια δεν πραγματοποιείται.

Ο ΗΣΑΠ ανακοίνωσε ότι η εξυπηρέτηση των επιβατών, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα γίνεται στο τμήμα Μοναστηράκι - Αττική με τις γραμμές 2 και 3 του Μετρό και στο τμήμα Αττική - Άνω Πατήσια με τη λεωφορειακή γραμμή Χ8.

Επίσης, από την Τρίτη 7 Ιουνίου 2011 θα λειτουργήσουν οι σταθμοί Ομόνοια και Βικτώρια.


ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ- ΚΑΝΕ LIKE