Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Πέθανε κατά τη διάρκεια της κηδείας της

Απίστευτο και όμως πέρα για πέρα αληθινό. Μια γυναίκα πέθανε από καρδιακή προσβολή, ενώ βρισκόταν στη διαδικασία της κηδείας της...


μέσα στο φέρετρο της και ενώ την έψελναν.



Καθώς οι συγγενείς περνούσαν πάνω από το ανοικτό φέρετρο για να αποχαιρετήσουν την θεωρούμενη νεκρή γυναίκα, αυτή ξαφνικά ξύπνησε και άρχιζε να ουρλιάζει. Την κυρίευσε πανικός και τρόμος όταν συνειδητοποίησε το τι ακριβώς γινόταν με αποτέλεσμα να πάθει καρδιακή προσβολή.

Η 49χρονη Fagilyu Mukhametzyanov, είχε λαθεμένα χαρακτηριστεί ως νεκρή από τους γιατρούς, όμως τελικά πέθανε από την καρδιά της στην ίδια της την κηδεία, μετά το σοκ που υπέστη, καθώς άκουγε να την ψέλνουν.

Η ιστορία έχει ως εξής, η κυρία Mukhametzyanov ένιωσε πόνους στο στήθος και μετά από λίγο κατέρρευσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Άμεσα την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου έζησε για ακριβώς 12 λεπτά προτού οι γιατροί ανακοινώσουν το θάνατό της. Συντετριμμένοι οι συγγενείς της και ο σύζυγός της ξεκίνησαν την προετοιμασία της κηδείας της. Βέβαια τους περίμενε μία μικρή έκπληξη που τελικά κατέληξε δυσάρεστη στη τελετή.

Τώρα η οικογένεια δικαίως εκνευρισμένη ζητά εξηγήσεις μιας και ουσιαστικά θα μπορούσε να είχε σωθεί ο άνθρωπός της. Από την πλευρά του νοσοκομείου, ο εκπρόσωπος τύπου δήλωσε πως έχει ήδη αρχίσει έρευνα για να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε.