Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Γιώργος Λιάνης-Ρουά ματ στο «Μακροπρόθεσμο»

Γιώργος Λιάνης-Ρουά ματ στο «Μακροπρόθεσμο»Οι δύο φράσεις του βουλευτή Φλώρινας στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό «πονέσαμε τον...

Ελληνικό λαό» και «αποτύχαμε στην οικονομική πολιτική» είναι μάλλον κοινός τόπος αλλά έχουν άλλη αξία όταν γράφονται από έναν κυβερνητικό βουλευτή. Η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λιάνη άνοιξε -επιτέλους- τον ασκό του Αιόλου στην πολιτική ζωή της χώρας, χαλώντας το στημένο παιχνίδι του ξεπουλήματος. Καιρός ήταν!




Τα επίσημα στοιχεία τον θέλουν να έχει γεννηθεί στις 3/9/42 στο Αμύνταιο της Φλώρινας. Παρθένος, με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο αλλά και με μια πλούσια παρουσία των Διδύμων στον γενέθλιο χάρτη του, υπήρξε αθλητής του Ηρακλή στα νιάτα του και εξελίχθηκε σε μια από τις πλέον σημαίνουσες προσωπικότητες στον χώρο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας. Ως «Ρεπόρτερ» με τον Γιάννη Δημαρά και τον Κώστα Χαρδαβέλα δημιούργησαν σχολή στην δημοσιογραφία και όπως φαίνεται από την πορεία και των τριών, το ...αίμα νερό δεν γίνεται! Αρωγός σε αυτή του την πορεία υπήρξε και η Δήμητρα στον Κριό -ένδειξη αν μη τι άλλο μιας ιδιαίτερης και πρωτότυπης παρουσίας- η οποία ως αστρική σχηματίζει ένα τ-τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Κρόνο, τον Ουρανό και πιθανότατα την Σελήνη.

lianis
Έχοντας την Σελήνη στους Διδύμους, ομοζωδιακή με της Ελλάδας, μπορεί ουσιαστικά να θεωρηθεί ως ένα «γνήσιο τέκνο της». Η πρόθεση του να αντισταθεί στο επιτηδευμένο ξεπούλημα της χώρας άρχισε να διαμορφώνεται από την ώρα που ο διελαύνων Ουρανός -ο πατέρας όλων των επαναστάσεων- «έπιασε» την γενέθλια αντίθεση Δήμητρας-Ερμή.

Παράλληλα, στον προοδευτικό του χάρτη ο Άρης κάνει μια ακριβή σύνοδο με τον Ερμή, υποβοηθώντας την λήψη μιας δραστικής πρωτοβουλίας, κάτω από την πίεση των γεγονότων. Μάλιστα, οι δύο πλανήτες σχηματίζουν ένα επίσης ακριβές τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα στον Λέοντα, επισημαίνοντας ουσιαστικά το τέλος ενός κύκλου.

Ο Γιώργος Λιάνης αποφάσισε να αποσυρθεί από την πολιτική και να αφοσιωθεί στην πραγματική του μεγάλη αγάπη, την ελεύθερη σκέψη. Και τουλάχιστον θα μπορεί να κοιτάζει στα μάτια τους συμπολίτες του...



astrology.gr

"