Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Γιορτάζετε σήμερα;

Χρόνια μας Πολλά!!!!

Γιορτάζουν σήμερα:
Ο ΑΓΙΟΣ ΤΥΧΩΝ ο Θαυματουργός επίσκοπος
Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ιερομάρτυρας επίσκοπος Απολλωνιάδος
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ οι εν Νικομήδεια
ΟΙ ΑΓΙΟΙ 40 ΜΑΡΤΥΡΕΣ οι Ρωμαίοι
ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ του Συκεώτου
Σύναξη της Θεοτόκου 'εν Διακοναίς'
Ο ΑΓΙΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΣ επίσκοπος Αμαθούντος Κύπρου
Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΑΠΠΑΣ

Γενέθλια:
Όσοι έχουν γεννηθεί στις 16 Ιουνίου είναι άτομα που δίνουν όλη την ενέργεια τους σε ότι κάνουν αφού το βλέπουν σαν μια επένδυση όχι απαραίτητα χρηματική. Ακόμα και αν είναι στάσιμοι για κάποιο καιρό ή αντιμετωπίσουν μια αποτυχία. καταφέρνουν να βγάζουν κάτι θετικό μέσα απο αυτό, στρέφοντας τις ατυχίες προς όφελος τους. Δεν αποζητούν άμεσες ανταμοιβές αλλά περιμένουν υπομονετικά να ωφεληθούν απο την επένδυση τους στο μέλλον και ικανοποιούνται να βλέπουν το έργο τους να μεγαλώνει.

Έχουν την υπομονή να συλλέγουν και να κάνουν οικονομία, χτίζοντας σταδιακά ένα αξιόλογο κεφάλαιο για την επιχείρηση τους. Μπορεί να πλανώνται στην μεριά της προσοχής αλλά λόγω φόβου ή αναποφασιστικότητας, αποτυγχάνουν να κάνουν τις κινήσεις που θα τους φέρουν μεγαλύτερη επιτυχία.
Επίσης θα πρέπει να προσέχουν την άπληστη παρόρμηση τους να στοιβάζουν τον πλούτο χωρίς λόγο.

Οι πιο σοφοί αυτής της ημέρας, καταλαβαίνουν ότι τα χρήματα είναι ρευστά, είναι μια μορφή ενέργειας που πρέπει να κινείται σε μια σταθερή ροή. Ξέρουν ότι είναι απαραίτητο πρώτα να ξοδέψουν χρήματα (και ενέργεια) για να μπορέσουν να τα πάρουν πίσω στο διπλάσιο, τριπλάσιο ή περισσότερο. Μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό να κάνουν μια κίνηση ΄σκότωμα΄΄ στην αγορά, ένα μεγάλο αλλά περαστικό άνοιγμα στην καριέρα τους ή μια έντονη αλλά βαριά εντύπωση σε κάποιον που ενδιαφέρονται.

Μαθαίνουν γρήγορα ότι οι βραχυπρόθεσμες επιτυχίες μόνο μπορούν να βλάψουν τις πιθανότητες τους μακροπρόθεσμα. Για αυτό πρέπει να βρούνε ισορροπία μεταξύ του να είναι ενεργοί και αποφασιστικοί απο την μία και του να μάθουν πώς να περιμένουν και να είναι υπομονετικοί απο την άλλη. Αυτό σημαίνει να αναπτύξουν την έννοια που δηλώνει η λέξη ΄καιρός΄ δηλαδή να περιμένουν την σωστή στιγμή για να κάνουν κάτι.

Είναι άνθρωποι που επιλέγουν τους φίλους τους με μεγάλη προσοχή. Τα ένστικτά τους είναι δυνατά για όσους συνδέονται μαζί τους και έχουν μια έκτη αίσθηση για αυτούς που προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν. Μερικοί από αυτούς που γεννήθηκαν 16 Ιουνίου έχουν δυνατά ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες όπως να προβλέπουν το μέλλον και για αυτούς δεν υπάρχει αντίθεση μεταξύ ψυχής και πνεύματος,των υλικών και πνευματικών στοιχείων μια δουλειάς.
Γενικά είναι άνθρωποι πρακτικοί, ευφάνταστοι και σε επαφή με τον κόσμο γύρω του.

Γεννημένοι στις 16 Ιουνίου: Adam Smith, BArbara McClintock, Himaira



Δυνατά Χαρακτηριστικά: υπομονετικοί, επιτυχημένοι
Αδύναμα Χαρακτηριστικά: αναποφάσιστοι
Τυχερός Αριθμός: 7


eorti.gr