Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Β’ Ισπανίας: Τελικός… πράξη πρώτη

Β’ Ισπανίας: Τελικός… πράξη πρώτη
Η Γρανάδα υποδέχεται την Έλτσε στον πρώτο τελικό…



των μπαράζ ανόδου στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.





• Ο τελικός για την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι διπλός



• Ακολουθεί η ρεβάνς στην έδρα της Έλτσε το ερχόμενο Σάββατο (18/6)



• Ισχύουν κανονικά τα εκτός έδρας γκολ



• Στην 5η θέση του πρωταθλήματος τερμάτισε η Γρανάδα, στην 4η η Έλτσε



ΓΡΑΝΑΔΑ-ΕΛΤΣΕ





Γρανάδα: Από τη… χιτσκοκική πρόκριση επί της Θέλτα προέρχεται η Γρανάδα. Το συγκρότημα του Φάμπρι Γκονζάλες κατάφερε στη ρεβάνς των ημιτελικών να ισοφαρίσει νωρίς το εις βάρος της 1-0 του πρώτου παιχνιδιού με τον Ορεγιάνα στο 21ο λεπτό και στη συνέχεια να βγει… ζωντανή μέσω της διαδικασίας των πέναλτι σε ένα ματς που σημάδεψε τρεις (!) φορές τα δοκάρια της αντιπάλου της και είχε και ένα χαμένο πέναλτι. Με δέκα παίκτες αγωνιζόταν η Θέλτα από το 6ο λεπτό και με εννιά από το 32ο. «Μάχη» με το χρόνο δίνει ο αρχισκόρερ Χέιχο (επιθετικός, 34/24) που έχασε τους δύο ημιτελικούς, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Μπενίτεθ (πλάγιος χαφ, 36/10) και Σικιέρα (πλάγιος μπακ, 30/0). Δεδομένη η απουσία του τιμωρημένου, Όσκαρ Πέρεθ (μέσος, 23/0).





Έλτσε: Από την σπουδαία πρόκριση επί της Βαγιαδολίδ προέρχεται η Έλτσε, η οποία παρά την εκτός έδρας με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι κατάφερε να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς και παρότι βρέθηκε με 0-1 πίσω στο σκορ έφτασε στην τελική επικράτηση με 3-1. Εξέτισε και επιστρέφει από τιμωρία ο κεντρικός αμυντικός, Βερδές (24/0), σταθερά εκτός ο μακροχρόνια τραυματίας, Λινάρες (επιθετικός, 24/8).



Tips:



• Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: Έλτσε-Γρανάδα 0-0 και Γρανάδα-Έλτσε 3-3



• Την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος είχε η Έλτσε με 42 γκολ παθητικό



• Σε σύνολο 19 αναμετρήσεων στην έδρας της Γρανάδα οι γηπεδούχοι μετρούν 11 νίκες, έναντι μόλις 1 των φιλοξενούμενων (7 ισοπαλίες)



ΠΡΟΤΑΣΗ: Με επιθετικούς προσανατολισμούς αναμένεται να παραταχθούν οι γηπεδούχοι, σε αντίθεση με την Έλτσε που θα θελήσει να πάει το ματς σε πολύ πιο αργούς ρυθμούς. Μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους που εντός έδρας φέτος έχουν ρεκόρ 16-4-2. Στο 1.80-1.85 ο άσος.



bettv

"