Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Ο καιρός σήμερα..

Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα που το μεσημέρι θα πυκνώσουν δίνοντας σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, αλλά και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τρίτη 7 Ιουνίαυ 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 30 βαθμούς, ενώ σε εσωτερικές ηπειρωτικές περιοχές οι μέγιστες δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν τοπικά τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενισχυόμενοι βαθμιαία, κυρίως στα ανοικτά, σε σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας στα δυτικά ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Πρόγνωση για Τρίτη 09:00πμ


Πρόγνωση για Τρίτη 15:00μμ


Πρόγνωση για Τρίτη 21:00μμ


"